Szegedi ArcokVideo365

Csöppenj bele a sokszínű virágok birodalmába – megnyitott Szeged belvárosának egyetlen virágüzlete, a Flowers House!

Gondolkoztál már azon, mi hiányzik Szeged központjából? Mi az, ami eddig még nem volt megtalálható? Ha a virágüzlet jutott eszedbe, eltaláltad, többé azonban nem kell nélkülöznöd az illatozó rózsákat, orchideákat és margarétákat városunk szívéből, ugyanis a Kígyó utcában megnyitotta kapuit Szeged egyetlen belvárosi virágosa, a Flowers House.

AZ ILLATOZÓ, SZÍNES VIRÁGOK BIRODALMÁBA CSÖPPENTÜNK

Nekünk sem kellett több, el is látogattunk a Virágok házába, amely már messziről elkápráztatta szemünket a bejáratot díszítő zöld fenyőágaival és az utcafronton hívogató ünnepi pompát öltött grincsfáival. Ahogy beléptünk, a színes virágok birodalmába csöppentünk, amelyeknek édes illata azt az érzést keltette bennünk, mintha a természet lágy ölén sétálnánk szabadon, annak minden szépségével és csodájával.

MAGÁVAL RAGADOTT A KARÁCSONY SZELLEME

De ugyanúgy magával ragadott minket a karácsony szelleme is, ami benne rejlik az adventi koszorúk sokszínűségében. A rajtuk elhelyezett mikulások, angyalkák, fehér szarvasok, vagy a gyermekkorunkat idéző körhinták finom, nem hivalkodó, egyedi pompájával pedig szinte tapintható volt az ünnepi várakozás varázsos időszaka, a karácsony igazi jelentősége.

EGY NAGY ÁLOM VÁLHATOTT VALÓRA

Sárközi Ildikó, a Flowers House tulajdonosa, már régi motoros a szakmában. Az alsóvárosi Virágállomás vezetőjeként pontosan jól tudja, hogyan csempéssze bele egyediségét, minden adventi koszorúba és minden csokorba. Egy nagy álma vált valóra azzal, hogy behozhatta a belvárosba virágkölteményeit, hiszen sokat dolgozott azon, hogy ez az üzlet megszülethessen.

KITARTÁSSAL ÉS A CSALÁD TÁMOGATÁSÁVAL MINDEN AKADÁLY LEGYŐZHETŐ

Ráadásul, a sors is előre nem látható akadályokat gördített elé: pont a nyitás előtt esett át a Covid fertőzésen, ami késleltette, de el nem tántorította céljai elérésében. Szerencsére családja és barátai is mind támogatták, és nem engedték, hogy a betegség vágyai útjába álljon, így, ha megkésve is, de kinyitotta kapuit a Virágok háza, és innentől már nincs megállás, a határ nem kisebb, mint a csillagos ég.

Az üzletet itt találod:

Flowers House

Szeged, Kígyó utca 1.

20/262 1726

Nyitvatartás: h-cs: 10-18, p-v: 10-20

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb