Mindenmás

Napi pakk: frizura-gyilkos szeleket és 3 fokot hoz a szegedi kedd

Kezdjük három klassz hírrel a napot: (1.) megúsztuk a hétfőt, (2.) tovább zuhannak az üzemanyag-árak, (3.) már csak 17 nap van karácsonyig. A reggeli kávé továbbra is a Te reszortod, a Szeged 365 napi pakk viszont a miénk, íme a legfontosabb, napindító információk (nem csak) szegedieknek!

Boldog névnapot Nektek,

  • Ambrus,
  • Ányos,
  • Agaton,
  • Amaranta,
  • Ambrózia,
  • Szabin!

171 éve, Keszthelyen született Schwarz Dávid, a kormányozható léghajó feltalálója. Találmányát Zeppelin vette meg.

80 éve, 1942. december 7-én Japán megtámadta a Hawaii-szigeteken lévő amerikai támaszpontot, Pearl Harbort. A légitámadás következtében két és fél ezer ember halt meg és sok hajó megsemmisült, valamint az Amerikai Egyesült Államok belépett a II. világháborúba.

NE LŐDD BE A FRIZURÁD, FELESLEGES

Kedden még velünk marad a felhős idő, de számottevő csapadék már nem várható Szegeden. Az esőt viszont felváltja a szél, frizura-gyilkos percek várnak Rád munkába menet. Élénk, olykor erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet.

Hajnalban -3, napközben +3 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden.

INDUL A SÚLYEMELŐ VB, HAJRÁ PETI!

A világméretű koronavírus-járvány kiváltotta szigorítások ellenére sem marad el a súlyemelők idei világbajnoksága, amely pont ma kezdődik az üzbég fővárosban.

Van kiért szorítanunk:

Magyarországot egyetlen versenyző, a tokiói olimpián ólomsúlyban hetedikként végzett szegedi Nagy Péter képviseli Taskentben. Veled vagyunk, Peti!

EGY KLASSZ HÍR, KORA REGGELRE: TOVÁBB CSÖKKEN AZ ÜZEMANYAGOK ÁRA

Szerdától nagymértékben csökken a benzin és a gázolaj átlagára, a 95-ös benzin átlagosan bruttó 15 forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolaj átlagára bruttó 10 forinttal csökken majd – írja a Holtankoljak.

A legutóbbi, pénteki csökkenéskor mentünk egy kört a városban és tényleg nem hittünk a szemünknek, van, ahol jóval a 480-as hatósági ár alatt, akár 451 Ft-ért is tankolhatunk Szegeden.

Mutatjuk, hol:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb