Sport

Kész az új PICK Szeged induló, ma este premier!

“A közelgő 60. születésnapunkra és a PICK Aréna avatójára új indulót készítettünk a szurkolótáborunkkal közösen. Premier csütörtökön, a megnyitón” – írja a Pick Szeged hivatalos portálja, a Szegedhez ezer szállal kötődő zeneszerző, Molnár Gábor a szurkolók bevonásával hangszerelte újra az ismert dallamot:

„Hajrá, Szeged, Csak előre!
Amerre te, arra mi,
Egyedül te sosem leszel,
mi vagyunk a fiaid!”

A dalt a mai megnyitóünnepségen hallhatjuk majd először, amelyről élő stream-mel és aftermovie-val is jövünk.

“Az első és legfontosabb szempont az volt, hogy arra a dalra építsük az indulót, amelyet a szurkolók rendszeresen énekelnek a PICK Szeged meccsein. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, bízom benne, hogy az egész aréna énekli majd. Ezer szállal kötődőm Szegedhez, itt születtem, édesapám a Molnár Dixieland vezetője, én pedig a Fool Moon együttes tagja vagyok, amely szintén szegedi” – magyarázta Molnár Gábor, aki egy személyes emléket is megosztott a Pickhandball-lal: “amikor 2014-ben a csapat megnyerte az EHF-kupát, én is együtt ünnepeltem a szegedi közönséggel a Széchenyi téren, a Borfesztiválon.”


 
“Nagyszerű dolog volt ebben a projektben részt venni. Külön öröm volt számunkra, hogy a klub kikérte a véleményünket, így igazán együtt dolgoztunk. Tízen énekeltük fel az indulót, előbb kisebb csoportokban, majd egyénileg. Izgalmas volt, jó volt ennek a részese lenni. Voltak ötleteink, amelyeket be is építettünk a dalba. Várjuk mi is a pillanatot, hogy először felcsendüljön az új induló, és több ezer szegedi szurkolóval közösen énekelhessünk” – mesélt az élményekről, a dalkészítésről Szarka Attila, a csapat szurkolója.

Forrás: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb