Mindenmás

Nyakon szurkáltak egy férfit Felsővároson, a saját lakásában (frissítve)

Ismeretlenek megszurkáltak egy férfit a Tápai utcai lakásában – érkezett a bejelentés a szegedi rendőrségre december 6-án, hétfőn késő este. A sértettet a nyakán is érte szúrás, a kiérkező rendőrök rövid idő alatt elfogták a helyszínről elmenekült, 49 éves elkövetőt.

A rendőrségre 2021. december 6-án késő este érkezett bejelentés, hogy egy Tápai utcai ingatlanban ismeretlenek egy férfit megszurkáltak. Mint közleményükben írják, a kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a sértettnek nyakán lévő sérüléseit egyik ismerőse okozta, aki a tettét követően a lakásból elmenekült.

A helyszín és a kés, a fotók a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányságtól származnak:

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Az egyenruhások a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását.

Ellene súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

FRISSÍTVE (11:26): ÉLETBEN VAN A SÉRTETT

Cikkünk megjelenését követően sokan kérdeztétek, hogy mi lett a megszúrt férfival. Nyomoztunk kicsit, nem hivatalos kórházi információink szerint életben van. Mielőbbi gyors felépülést kívánunk neki!

WELCOME TO CHICAGO: BŰNÜGYI HÍREKBEN ÉS PICK ARÉNÁKBAN SŰRŰ NAPUNK VAN

A ma délelőtti Szeged365 híreket végig szemlézve úgy festünk, mint egy rendőrségi portál. Jutott mára vasúti átjárót lerongyoló autós és az ismerősét felakasztó (!?) fickó is, íme:

  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb