BlogSzegedi ArcokVideo365

Bevetésen a Szeged365 Angyalkommandó: a szegedi mentőállomás hőseit leptük meg

Kezdjük a legvégén: hálás köszönet, amiért ennyire sok szegedi családot és egészségügyi dolgozót neveztetek a Szeged365 Angyalkommandó idei szériájára, hatalmas öröm Veletek közösen segíteni. A kiszállítások már második hete pörögnek, velük együtt, szépen sorban a tudósításaink is befutnak, íme a következő, az Országos Mentőszolgálat Szilágyi utcai épületéből!

Ha valakikre biztosan klappol a “Szegedi Hősök” kifejezés, azok a mentőszolgálat munkatársai, akik a negyedik hullám kellős közepén éjt nappallá téve, saját egészségüket kockáztatva küzdenek azért, hogy mi, a többi szegedi teljes értékű életet élhessen. Legalább 70-80 nevezés érkezett az [email protected]-ra, amelyben arra bíztattatok bennünket, hogy ugorjunk be a srácokhoz. Naná, hogy szót fogadtunk Nektek!

A Szilágyi utcába remek társaságban érkeztünk, velünk tartottak a Trója Étterem és a Rozmaring Ételbár kollégái, Neményi Károly és Baranyi József üzletvezetők személyében, az általuk a helyszínre fuvarozott finomságok mellett a Chill Fit Body alakformáló szalon karácsonyi masszázskuponjait és a Global Fitness bérleteit is magunkkal vittük, hogy legyen hol lelazulni a szegedi mentősöknek.

A Szeged365 Angyalkommandó egészen karácsonyig pörög, ha tudsz olyan szegedi családot, akik nehéz helyzetben várják az ünnepeket, vagy olyan egészségügyi dolgozót, akire ráférne egy kis bíztatás, küldd el az elérhetőségeit és azt, hogy minek örülne a leginkább! A tippeket, nevezéseket az [email protected]-ra várjuk, a levél tárgya mindig legyen az “Angyalkommandó” szó!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb