Szegedi ArcokVideo365

Mosni, otthon? Felejtsd el, tudunk egy sokkal jobbat: leteszteltük Szeged vadonatúj önkiszolgáló mosodáját, a Wash and Dry-t!

Bizonyára mindenkinek ismerős az amerikai filmekből az önkiszolgáló mosodák világa, ahol professzionális környezetben, a legmodernebb gépek segítségével ragyogóvá varázsolhatod textíliáidat. Pár éve pedig már Szegedre is betört a mosás új generációja, mi pedig, hogy megkönnyítsük a karácsonyi nagytakarítás időigényes otthoni teendőit, ellátogattunk a makulátlan tiszta ruhák szakértőjéhez, a Wash and Dry önkiszolgáló mosoda és vasaldába!

Az ünnepek közeledtével bokros teendőink között éreztük, nálunk is érik már egy nagy függöny és terítő mosás, viszont szerettük volna megspórolni ennek minden otthoni nyűgét-baját, ezért felpakoltuk hát színes textíliáinkat, hogy megejtsünk egy nagymosást, a ruhatisztítás nagymestereinél, a Csongrádi sugárúton, a Diófával szemben lévő Wash and Dry önkiszolgáló mosodában.

MOSÓ – ÉS ÖBLÍTŐSZEREK SZÉLES KÍNÁLATÁBÓL VÁLASZTHATSZ

Kezdetnek elsőre a mosó – és öblítőszerek változatos kínálata ragadta meg a tekintetünket, amelyből mindenki kiválaszthatta a neki tetsző illatot, de azoknak, akik érzékenyek az ilyesmire, az allergénmentes, semleges illatú tisztítószerek is rendelkezésre állnak. Nagy örömünkre pedig megtudhattuk, december közepétől még több illattal kényeztethetjük orrunkat. A mai járványidőszakban a Wash and Dry-nál alap, hogy valamennyi mosási program fertőtlenítőszert is tartalmaz, sőt, a választott programnak megfelelően automatikusan adagolásra kerülnek fehérítő, zsíroldó és folteltávolító szerek is a ragyogó tiszta ruhák eléréséért.

FŐLEG TÉLIDŐBEN, EGÉSZSÉGÜNK VÉDELMÉBEN IS HASZNOS, HA NEM OTTHON SZÁRÍTJUK A RUHÁINKAT

A 35 perces program befejeztével már raktuk is textíliáinkat a szárítógépbe, amit főleg így télidőben különösen praktikusnak találtunk. Az otthon kiteregetett ruhákból ugyanis belélegezhetjük a mosószerekből felszabaduló anyagokat, arról nem is beszélve, hogy a hideg miatt kevesebbet szellőztetünk a száradó ruhákra, így a belőlük távozó pára nagymértékben növeli a lakások páratartalmát, ami kedvező feltételeket biztosít a penészgomba és a poratka elszaporodásához. Így egészségünk védelmében is úgy döntöttünk, a Wash and Dry-ban szárítjuk meg a textíliáinkat.

AZ ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODA MEGKÖNNYÍTHETI VÁLLALKOZÁSOD ÉLETÉT

A végére pedig nem maradt más, mint a különösen nagy anyagok esetében otthon népszerűtlen vasalás. Az önkiszolgáló mángorlóval azonban ez is könnyűszerrel elintézhető és így egyszerűen és gyorsan haladhat a vasalás! Sőt, a mosoda nagy kapacitású gépei tökéletes választás lehet a vállalkozások számára is, hiszen egyszerűen és gyorsan elvégezhetik akár nagyobb mennyiségű textíliák mosását, szárítását és vasalását, ami lényegesen megkönnyítheti például a szállásadók, masszázsszalonok, vagy éppen az ipari üzemek életét.

Ha kíváncsi vagy, hogyan is működik a gyakorlatban az önkiszolgáló mosoda, nézd meg videónkban!

Ha új szintre szeretnéd emelni a mosást és a vele járó tennivalókat, itt találod a Wash and Dry önkiszolgáló mosodát:

6721 Szeged, Csongrádi sgt. 73

Nyitva tartás mindennap: 6:00 – 22:00

Munkaszüneti és ünnepnapokon is nyitva.

Telefon: +36 30/215-9090

E-mail: [email protected]

Weboldal: wandd.hu

A mobilapplikációs szolgáltatás december végétől lesz elérhető!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb