Mindenmás

Napi pakk: szombati munkanap, fizetős parkolás, eső, szél… folytassuk még?

Na jó, azért nem annyira zúzós a helyzet. Indul a hétvége, pontosabban csak indulna, bűvös 13 nappal karácsony előtt beleszaladtunk a 2021-es év egyetlen szombati munkanapjába. Mielőtt a kardodba dőlnél, feldobunk egy jóféle Szeged365 Napi Pakkal, benne minden lényeges infóval, ami a következő pár óra túléléséhez kell.

Kezdjük az alapokkal:

  • 2021. december 11. van, szombat és munkanap,
  • ebből adódóan tegnap valószínűleg megkaptad a fizetésed,
  • viszont ha van Judit vagy Lívia nevű ismerősöd, nem árt, ha felköszöntöd – névnapja van.
  • Ma van az Emberi Jogok Napja (tehát jogod van szombaton is bemenni robotolni), plusz napra pontosan 120 éve, hogy először adtak át Nobel-díjat.

ILYEN A DECEMBER: ESŐ ÉS SZÉL DOMINÁL, A SZEGEDI HAVAZÁS MÉG VÁRAT MAGÁRA

Előbb ködös, majd párás lesz a nap első fele Szegeden. Egész nap velünk maradnak a felhők és napközben többször is eleredhet az eső, főként a délutáni órákban, szóval bárhova is készülsz, tartsd magadnál az esernyőt. Napközben feltámad a szél is, ami vasárnapra viharossá fokozódik. Hajnalban 2, majd napközben 5 fok körül alakul a hőmérséklet.

ERRE FIGYELJ MA: FIZETŐS PARKOLÁS, HÉTKÖZNAPI MENETREND

Mivel munkanap van ma (esküszünk, hogy többször nem írjuk le ebben a cikkben), a Szegedi Közlekedési Társaság közlése szerint:

  • a parkolás díjköteles lesz reggel 8-tól,
  • a troli-, valamint a villamosjáratok pedig munkanapi menetrend szerint közlekednek majd a városban.

UNATKOZNI AZÉRT NEM HAGYUNK…

Gyorsan vége lesz a mai hajtás-pajtásnak (vagy inkább, bliccelésnek, munka-imitálásnak), ha programot keresel a hétvégére, a legjobb helyen jársz – íme a Szeged365 Kikapcs, avagy a hétvégi programajánlónk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb