Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: tovább dübörögnek a Szegedi Karácsonyi Hetek, pörgős bulikkal vár a szombat éjszaka

Újra itt a hétvége, a jól megérdemelt pihenés ideje! Szegeden pedig a kikapcsolódásra mindig tengernyi lehetőség kínálkozik! Továbbra is dübörögnek a Szegedi Karácsonyi Hetek, kiállítással vár a Móra Ferenc Múzeum és a REÖK is, de egy jó bulival a szombat éjszakát is felejthetetlenné teheted! A hétvége ígéretes programjaival itt a Szeged365 Kikapcs!

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁR A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Javában tart a Szegedi Karácsonyi Hetek, a belváros pedig csettintésnyire változott adventi mesevilággá. Közkívánatra, érkezzen az idei forgatag első Szeged365 videóriportja, a Széchenyi téren ragyogó Szeged Eye-tól a Klauzál téren feszítő Rudolfon át a Dóm téri forralt borozós kánaánig.

DECEMBER 30-IG MÉG MEGNÉZHETED A SISI KIÁLLÍTÁST A MÓRA FERENC MÚZEUMBAN – SZOMBATON SISI UTAZÁSAIRÓL TARTANAK ELŐADÁST

Decemberben is érdekes programokkal várják az érdeklődőket a hamarosan záró Sisi-kiállításon. December 11-én, szombaton 15 órakor Erzsébet királyné izgalmas utazásairól tartanak előadást, valamint folytatódnak az ajándék tárlatvezetések is.

FRÁTER LORÁND EMLÉKKIÁLLÍTÁS VÁR A REÖK-BEN

Múlt héten megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Regionális Összművészeti Központ legújabb kiállítása, a Digitális vallomások – Dr. Fráter Loránd emlékkiállítás. A tárlat 2022. január 30-ig tekinthető meg a Reök-palotában.  Fráter Loránd radiológus, a Szegedi Orvostudományi Egyetem egykori rektora volt.

HA EGY JÓ FILMRE VÁGYSZ, IRÁNY A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában érkezik az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában a világhírű West Side Story, Anthony Hopkins főszereplésével Az apa című filmdráma, ha pedig a gyerkőccel moziznál, megnézhetitek az Encanto című varázslatos világról szóló animációs filmet.

CINEMA CITY

Jó filmekben a Cinema City kínálatában sincs hiány. Ha egy izgalmas akcióra vágysz, megnézheted Az oltalmazó című filmet Liam Neeson főszereplésével, az ünnepekre hangolódva a Nagykarácsony című romantikus vígjátékot és megnézheted a vásznon az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmjének folytatását, az Énekelj! 2-őt is. A teljes moziműsort itt tudod megtekinteni.

ELŐ A TÁNCOS CIPŐT, HAMAROSAN INDUL A SZOMBAT ÉJSZAKAI PÖRGÉS SZEGEDEN

HUNGI

Újra szexi a szombat a Hungiban! Az est fergeteges hangulatáról Loving Arms fog gondoskodni! Csajok magassarkút fel, fiúk az elegáns ingeket elő és indulhat a buli!

RETRO KLUB

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: szombaton a Retro elhozza Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb