Mindenmás

Napi pakk: hidegfrontot, napsütést és 480 forintos benzinárat hoz a péntek Szegedre

Halleluja: berobogott a péntek Szegedre! Már csak ezt az egy napot kell kibírni a melóban, aztán jöhet a hétvége. Valahol ezt az időjárás is megneszelhette, mert sok napsütésnek nézünk elébe és túl hideg sem lesz a télhez képest. Minden esetre, mielőtt belevetnéd magad a munkába főzz le egy jó meleg kávét, mi pedig hozzuk mellé a napi pakkot péntekre!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Lázár, Olimpia, Begónia, Belizár és Lázó Szeged365 olvasónak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma pontosan 85 éve annak, hogy megszületett Ferenc pápa. Ő a katolikus egyház vezetője 2013 márciusától, a 266. az egyházfők sorában. Nem is olyan rég, szeptemberben járt Magyarországon.
  • 47 éve született Lajkó Félix, világzenei hegedűművész és zeneszerző. Virtuóz módon kezeli a hegedűt, emellett kiválóan játszik zongorán, és citerán is.
  • 46 éve Kijevben megszületett Milla Jovovich színésznő (Az ötödik elem, Jeanne D’Arc – Az orleans-i szűz).
  • 45 éve jött a napvilágra Szinetár Dóra színésznő, énekesnő.
  • Már 32 éve annak, hogy adásba került a legelső 20 perces Simpson család epizód.

HIDEGFRONT HOZ NAPSÜTÉST SZEGEDRE

Péntekre virradóan hidegfront érkezik térségünkbe, aminek annyi haszna lesz, hogy végre kisöpri a felhőket Szegedről. Napközben a légmozgás is megélénkül és változóan felhős-napos időre készülhetünk. Hajnalban 1, majd napközben 7 fok körül alakul majd a hőmérséklet.

VISSZATÉRÜNK A 480 FORINTOS BENZINÁRHOZ

Péntektől tovább emelik a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, bruttó 6 forinttal literenként. A gázolaj beszerzési ára a héten már nem változik. Az emelés várhatóan a legtöbb kút kiskereskedelmi áraiban meg fog jelenni, vagyis visszakúszunk a maximális 480 forintig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb