Mindenmás

Kecskeméten bukkanhatott fel a kóborló fekete párduc, a rendőrök és a szakemberek is keresik a nagymacskát

Kecskeméten, a Gábor Dénes utca környékén látták a feketepárducot, amely nem rég Kiskunhalason tűnt fel. A rendőrség több egységgel keresi az állatot – írja a hiros.hu.

A portálnak nyilatkozott Ugrina Csaba, aki a Gábor Dénes utcán található Ritz üzemében dolgozik. Innen vette észre a fűben lopakodó nagymacskát. “Először csak egy mozgó fekete foltra lettem figyelmes, azt hittem egy őz vagy egy kutya lehet. Aztán elővettem egy nagy teljesítményű fényképezőt, és ráközelítettem. Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre” – mondta Csaba. Azt is hozzátette, hogy az M5-ös felé haladt a párduc.

A RENDŐRÖK IS A HELYSZÍNRE MENTEK

Mint a portál írja, Ugrina Csaba azonnal értesítette a rendőrséget, gyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Horváth Erika rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy több egységük is a Homokbányán van, alaposan átfésülik a környéket. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei: Tarjányi Antal állatgondozó és Tokovics Tamás igazgató is. Ők is keresik a nagymacskát. Beszéltek a szemtanúval, megvizsgálták a fotókat is, ez alapján nem tartják valószínűnek, hogy a Kiskunhalason látott párducot jutott el Kecskemétig, de ezt nem is zárhatják ki teljes bizonyossággal. Azt is elmondták, hogy egy nagy testű kutya lábnyomait találták meg a helyszínen.

Forrás: Hiros.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: look at more info
'Fel a tetejéhez' gomb