Kikapcs

Szeged365 nagy szilveszteri programajánló, avagy bulizd át magad 2022-be

Már alig pár nap van csak hátra 2021-ből és, ha még nem döntötted el, hol búcsúztatod az óévet, itt az ideje, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő programot december 31-re. Szeged, mint mindig, most is fergeteges bulikkal vár az év utolsó napján, így hát, szilveszteri programajánlónkban össze is szedtünk nektek egy csokorra valót városunk táncos rendezvényeiből, ahol méltóképpen köszöntheted majd az újévet!

HUNGI

Bulizd át az éjszakát a Hungi és a Rádió 88 közös szilveszteri partiján, ahol az idei és az elmúlt évek legnagyobb slágerei, valamint a Millenium felejthetetlen zenéi adják a talpalávalót. A jó hangulatról pedig DJ Basics, DJ GNU, DJ Matesz és Nacsa Norbi fog gondoskodni.

SING SING

Köszöntsd 2022-es évet Szegeden a Rádió 1-el, a város egyik legnagyobb, bulijában, a Sing Sing Music Hall-ban! Erre a feledhetetlen éjszakára elhozzák neked a Rádió 1 legjobb DJ-it és a szegedi éjszaka nagyjait, akik 14 órán keresztül válogatják az igazi mai slágereket! A lemezjátszóknál MolnárBé, Cooky, Bárány Attila, JoerJunior, Dj Lennard, Willcox, majd az after partin Mateo & Spirit, Robin Futaki, Kitti Kay és PPalms fogja szolgáltatni a zenét.

RETRO KLUB

Bulizd át magad 2022-be az átalakult, teljesen felújított Retro Klub-ban! Két terem vár két stílussal az év utolsó nagy buliján. A Disco teremben napjaink és az elmúlt 10 év meghatározó Rádiós / YouTube / Tik Tok / Club slágerei csendülnek fel, akik erre garanciát adnak, Gabriel B, Big Bill és Welldan. A Házibuli teremben pedig Walsh és G3rix zenéi emelik az est hangulatát.

TÖRPE TETŐ

Bulizz egy jót az év utolsó napján a Törpe Tetőn, ahol Dj Nikky & Dj Orka gondoskodik a fergeteges hangulatról! Ha pedig megéheztél a nagy táncolásban, választhatsz a szilveszteri menü kínálatából Debrecenit, virslit, malacsültet és lencsét is.

PIXEL BÁR

A Pixel Bárba DJ Retro Edgar hozza el a 80’-as, 90’-es évek legtáncosabb slágereit, de ha te is szívesen kiengednéd a hangodat, külön teremben, óriási zenei választékkal indulhat a Karaoke Party. Sőt, egy fullos szilveszteri svédasztalos vacsora menü is vár a Pixelben rád.

TISZA RIVER

Búcsúztasd az óévet a Tisza River Étterem- és Rendezvényhajón, ahol a páratlan kilátás mellett egész estés svédasztallal és korlátlan italfogyasztással várnak Titeket az év utolsó napján. Az este hangulatfelelőse Dj. Toka lesz.

IH RENDEZVÉNYKÖZPONT

Az IH Rendezvényközpontban szilveszter éjjel 4 terem 4 különböző zenei stílussal teszi felejthetetlenné az év utolsó éjszakáját. Az élőzenés teremben a Casino együttes gondoskodik a jó hangulatról, miközben egy másik helyiségben felcsendülnek a ’80-as, ’90-es évek slágerei, de reggelig rophatják a Salsa, Bachata-Kizomba szerelmesei is. Mindemellett tánctanítás, animációk, különböző fellépések és svédasztalos fogadás teszi tökéletessé az estét.

SZÁLKA HALÁSZCSÁRDA ÉS RENDEZVÉNYHÁZ

A Szálkában The Great Gatsby Szilveszteri Partyval búcsúztathatod 2021-et. Érkezz a kor hangulatához illő öltözékben, vegyél részt a jelmezversenyen, bulizz DJ Krizs-el a nagyteremben, vagy DJ Russianbeat-tel a retro kisteremben, miközben a ház pazar menüjével csillapíthatod étvágyadat.

FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA

Zenés szilveszteri partival vár a Fehértói Halászcsárda is az év utolsó napján. A táncos lábúak a Zsomboys együttes dallamaira rophatják, miközben az étterem gazdag menüjéből választhatnak az ünnepi vacsorához.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb