Mindenmás

Tram-train karambollal indult 2022, egy Szegedre tartó szerelvényt csaptak szét (frissítve)

Szokni kell még, hogy 2022 van, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy háromszor írtuk le, hogy “tram-train karambollal indult 2021”, mire leesett, hogy igazából 2022 indult azzal. A lényeg két dolog:

  • egyrészt, 2022 van,
  • másrészt, tényleg nem kellett sokáig várni az év első tram-train csattanására.

Koccanásos baleset történt Vásárhelyen január 1-én este – írja a Promenad24. Az eddigi információk szerint este fél 6 környékén egy szürke kocsi nem adott elsőbbséget a Hódmezővásárhely-Nagyállomásról kifelé tartó tram-train járatnak. A koccanásban a portál szerint személyi sérülés nem történt, a forgalom viszont áll, a helyszínre a helyi tűzoltókat is riasztották.

FRISSÍTVE: MEGÉRKEZETT A MÁV KÖZLEMÉNYE

A Hódmezővásárhelyről Szegedre 17:31-kor elindult (33029-es számú) vasútvillamossal egy autó ütközött Hódmezővásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utca-Kistópart utca kereszteződésében lévő körforgalomnál – írja a MÁV szombat este kiadott közleménye, mint írják, személyi sérülés nem történt. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt átmenetileg szünetelt a tram-train közlekedés Hódmezővásárhely vasútállomás és Hódmezővásárhely, Kálvin János tér között.

18 órakor újraindult a forgalom, a baleset miatt 20-30 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok ma este.

A balesetben érintett járat 40-45 perces késéssel továbbindult, de rövidebb útvonalon, csak Szeged, Rókus vasútállomásig közlekedik. A MÁV tájékoztatása szerint onnan a szegedi szakaszon villamossal tudnak továbbutazni az utasok. 

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb