Közélet

Meghalt Babicsek Bernát, a Paddy and the Rats zenekar tagja, a Barátok közt és a Jóban Rosszban sorozatok színésze

Közösségi oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot szombat este a Paddy and the Rats zenekar, hogy 42 éves korában elhunyt Babicsek Bernát, az együttes tangóharmonikása, akit televíziós sorozatokból is ismerhet a közönség.

Az Index információi szerint a fiatal színész, zenész volt annak a solymári lakástűznek az áldozata, amelyről szombaton hírt adott az MTI – halálát feltehetőleg füstmérgezés okozta.

A BARÁTOK KÖZT ÉS A JÓBAN ROSSZBAN SOROZATOKBAN IS FELTŰNT

“Nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani… Ne haragudjatok, de nehezen találjuk a szavakat jelenleg… Borzasztó, felfoghatatlan tragédia történt. Testvérünk, barátunk, zenésztársunk, Babicsek Bernát (Bernie) elhunyt ma tragikus hirtelenséggel. Kérünk titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte, és imádkozzatok a családjáért, hogy túlvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel! SZERETÜNK, BERNIE!” – olvasható a zenekar bejegyzésében. Babicsek Bernát 1979-ben született, Solymáron nőtt fel. Kiskorától zenélt, a Paddy and the Rats zenekar oszlopos tagja volt, Tabányi Mihály-díjas tangóharmonikás, színészként több filmben és televíziós sorozatban is szerepelt, játszott a Játékszínben, a Szkéné Színházban, a Ruttkai Éva Színházban, a Karinthy Színházban, a Turay Ida Színházban és a Pinceszínházban is. A Szeress most, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című televíziós sorozatban is láthatta a közönség. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb