Mindenmás

Lángoló szemeteskonténer, liftbe szorult emberek és lehasadó faágak – volt munkája a tűzoltóknak a hétvégén

A hétvégén nem unatkoztak a tűzoltók Szegeden és annak környékén. Volt itt minden: lángoló szemeteskonténer, liftbe szorult emberek, lehasadó faágak és még egy idős férfit is megmentettek. Íme a hétvége katasztrófavédelmi történései, egy nagy pakkban!

Már szombaton hajnalban akadt munka: egy nagy méretű szemeteskonténer lángolt Szegeden. A tűz az ott parkoló autókat is veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói siettek a helyszínre, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem okoztak kárt a járművekben. 

LIFTBE SZORULT KÉT EMBER SZOMBATON

Liftbe szorult két ember egy hódmezővásárhelyi társasházban szombaton. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, kéziszerszámok segítségével mentették ki a lakókat a felvonóból. Senki sem sérült meg. Egy magasban lógó, lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat szombaton Szegeden, a Nemzetőr soron. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével, rövid idő alatt eltávolították az ágat, nem sérült meg senki. Majd jött a vasárnap: magatehetetlenül feküdt egy idős férfi a lakásában vasárnap egy csongrádi, első emeleti lakásban. A város hivatásos tűzoltói nyitották fel a lezárt lakást, a mentők a beavatkozásnak köszönhetően időben megkezdették a sérült ellátását. 

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: golden oyster mushrooms
'Fel a tetejéhez' gomb