Szegedi Arcok

Szegedi Erika, Magyarország főboszorkánya: 2022 még brutálisabbnak tűnik, mint amilyen 2021 volt

Az új év kezdetén mindenki teli van várakozásokkal, szép reményekkel, bizakodással tekintünk az előttünk álló újabb 12 hónapra. Reméljük, hogy végre megszabadulunk a koronavírustól, a védekezés érdekében hozott korlátozásoktól és természetesen, hogy személyes sorsunk jó irányba fog haladni. Jó lenne ugye, kicsit bepillantani a jövőbe, hogy lássuk, hogyan alakul életünk 2022-ben. Ehhez hívtuk segítségül Szeged közismert jósnőjét, Magyarország és Európa Főboszorkányát, Szegedi Erikát.

2022 ELSŐ NEGYEDÉVE MÉG BRUTÁLISABBNAK TŰNIK, MINT AMILYEN 2021 VOLT

Beszélgetésünket sajnos Erika nem indította jó hírrel. Mint elmondta, a kártyák szerint még nem vagyunk túl a nehezén, a koronavírus nem ért véget és arra számíthatunk, hogy az előzőhöz hasonlóan nehéz év áll előttünk. Sőt, 2022 első negyedéve még brutálisabbnak tűnik, mint amilyen 2021 volt. A megpróbáltatások időszaka jön több szempontból is.

A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ALATT MAGUK AZ EMBEREK IS VÁLTOZNAK

“Nemcsak a világgazdasági és a migrációs helyzet, vagy a koronavírus nehezíti meg az idei évünket, hanem a különböző természeti katasztrófák sem kímélnek minket: nem elég, hogy majd küszködünk az árvizekkel, belvizekkel, majd utána a szárazsággal, maguk az emberek is változnak. Egy kicsit sok már nekik minden, ezért nem úgy állnak már hozzá a dolgokhoz, ahogy kellene” – árulta el a jósnő.

MEGÉRTÉSSEL ÉS SZERETETTEL VÉSZELHETJÜK ÁT A VÁLSÁGOS IDŐSZAKOT

A főboszorkány szerint több megértéssel, szeretettel tudjuk átvészelni ezt az időszakot, mert a sok csapás között elhidegültünk egymástól, bezárkóztunk, ki kell, hogy nyíljunk és fontos, hogy jobban odafigyeljünk egymásra. Tanuljunk meg örülni annak, ami van, ne elégedetlenkedjünk, tartsunk ki, tartsunk össze.

VÁRHATÓAN 2026-BAN TÉRHET VISSZA MINDEN A RÉGI KERÉKVÁGÁSBA

Erika elárulta, 2021-es újévi jóslatához hasonlóan most is úgy látja, 2026-ra sikerülhet kilábalnunk a gazdasági válságból, fékezhetjük meg a járványt, kaphatjuk vissza teljes mértékben a régi, jól megszokott életünket. Addig viszont át kell vészelnünk pár embert próbáló időszakot. A jósnő szerint 2023 lesz a legnehezebb évünk, de utána 2024-ben és 2025-ben már kezdünk egy picit levegőt kapni és várhatóan 2026-tól állhat vissza minden a régi kerékvágásba.

Hallgasd meg teljes interjúnkat Szegedi Erikával, amelyből még többet megtudhatsz arról, mit várhatunk a 2022-es évtől!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb