Szegedi Arcok

Szebb lesz, mint új korában: kocsimosás nanotechnológiával, vízmentesen, amíg a kanapén lazulsz – mindezt a GreenLine Clean csapatával, Szegeden

Mit csinál egy szegedi hétköznaponként? Hát rohan. Sokszor a fejünkből sem látunk ki, reggeltől estig a napi teendőkre, munkára, gyerekre összpontosítunk, majd bizonyos időközönként felmerül a nagy kérdés: akkor most ki takarítja ki a kocsit? Várjuk a jó időt, a napsütést és pár szabad percet, hogy legalább egy kicsit rendbe tegyük a lassan káoszba fulladt autót, miközben azon gondolkodunk, hogy miért nem csinálja ezt meg valaki más helyettünk. Van egy jó hírünk: megcsinálja! Sőt, a GreenLine Clean Szegeden még házhoz is megy, így valójában ki sem kell mozdulni otthonról.

Adódik ilyenkor a kérdés, hogy ha már házhoz érkezik az autómosó brigád, akkor tényleg ugyanolyan gyönyörű lesz a végeredmény, mint amikor behajtunk egy autómosó szalonba? Kíváncsiak voltunk, így kipróbáltuk és tapasztalatból mondjuk: nem csalódtunk! Mint kiderült, a szegedi GreenLine Clean csapata minden szolgáltatást ugyanúgy el tud végezni, mint egy vizes autómosó. Azt is megtudtuk, hogy lehet náluk kérni:

  • külső-belső tisztítást,
  • kárpittisztítást,
  • bőrápolást, és még
  • ózonos klímatisztítást is.

NANOTECHNOLÓGIA A TISZTA ÉS HOSSZANTARTÓ EREDMÉNYÉRT

Azt is kiderítettük, hogy a GreenLine Clean nanotechnológiát használ, így a tiszta eredmény tovább megmarad, mint egy sima, vizes mosással. Az általuk kifejlesztett tisztítószerek 99.9%-ig természetes úton lebomlóak és ami igazán megdobja a portfóliójukat, hogy a tisztítás során nem termelnek sarat, vizet vagy olajfoltot. Megjegyeznénk, hogy mindezek ellenére árban nem drágábbak más, mint a hagyományos technológiával dolgozó autókozmetikák.

VAN EGY KIS IDŐD LEPASSZOLNI A KOCSIT? AZT IS LEHET A GREENLINE CLEAN CSAPATÁNÁL

Bár a szegedi GreenLine Clean mobil autókozmetika és házhoz mennek, ettől függetlenül arra is van megoldás, ha inkább lepasszolná az ember egy kis időre hozzájuk a kocsit, hiszen a Napfényfürdő Aquapolis mélygarázsában is meg lehet találni őket. Sőt! Már applikáción keresztül is tudunk időpontot foglalni, (itt a MyGreenline alkalmazást kell letölteni), vagy egyszerűen a Facebook oldalukon felkeresni őket, így amíg mi dolgozunk vagy vásárolunk, addig ők simán rendbe dobják a kocsink.

Felkeltettük az érdeklődésed? Itt találod meg a szegedi GreenLine Clean csapatát:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb