Szegedi Arcok

Órákon belül megtörténik a csoda, már Szegeden van az édesapját 33 év után megtaláló német hölgy

“Hallo, ich grüße euch alle, ihr wunderbaren Menschen in und um Szeged” – írta ki a Szeged365 Társalgóba Annett Flechsig, a német hölgy, aki 33 év után a csoport felhasználóinak segítségével találta meg szegedi édesapját. Az általa írt mondat, magyarul:

“Köszöntelek benneteket, csodálatos emberek Szegeden és környékén!”

A szívmelengető történet akkor indult, amikor a német hölgy hétfő este a fent említett Szeged365 Facebook csoportba feltöltött egy régi fotót a 33 éve nem látott édesapjáról, arra kérve a felhasználókat, hogy segítsenek neki megtalálni. A posztból az is kiderült, hogy valószínűleg Szegeden, vagy annak környékén élhet és a keresett személyt R. Józsefnek hívják. 

A szálak Ásotthalomra vezettek, mint Anett, a szívmelengető újévi sztori főszereplője közölte, megtalálták az édesapját. A hölgy azóta kétszer adott magáról jelet a Szeged 365 Társalgóban:

…tegnap este arról posztolt, hogy már Magyarországon van:

…csütörtök délelőtt pedig már a Szeged táblát lefényképezve jelezte, megérkezett:

Az édesapját csodával határos módon megtaláló német hölggyel Fülöp Timi kolléganőnk már felvette a kapcsolatot, hamarosan érkezünk a szívmelengető történet részleteivel. Köszönjük minden szegedinek, aki segített megtalálni Anett 33 éve nem látott édesapját, szívből kívánjuk a legjobbakat a nagy pillanathoz az édesapának és lányának!

Fotók: Annett Flechsig

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb