Közélet

Még mindig keresi a rendőrség az eltűnt 65 éves szegedi férfit – segítsünk nekik megtalálni!

Még mindig keresik azt a 65 éves szegedi férfit, aki még november elején tűnt el – hívta fel a figyelmet a rendőrség pénteken. Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság továbbra is körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Látó Sándor eltűnésének ügyében. 

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 65 éves férfi 2021. november 10-én a kora délután, szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Látó Sándor:

  • 170 centiméter magas, testes,
  • rövid ősz hajú,
  • elől kopaszodó,
  • arca bajszos, borostás.

Eltűnésekor fekete műbőr kabátot, szürke polár pulóvert, szürek hosszú ujjú inget, sötétkék melegítőnadrágot és kék félcipőt viselt. 

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb