Mindenmás

Napi pakk: csípős hideg, majd verőfényes napsütés és lejáró bérlet vár ma Szegeden

A koránkelő szegediek ma nem lesznek túl boldogok, az igazi telet kedvelők viszont annál inkább, ugyanis -6 fokos hideget hagyott maga után az elvonuló hidegfront. Bár napközben sem lesz túl meleg, azért kárpótol bennünket a természet, hiszen egész nap verőfényes napsütés lehet. Forró kávé bekészít: itt a péntek reggeli napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Attila, Ramóna, Artúr, Atilla, Bálint, Ellina, Etele, Lucián, Luciána, Melani, Melánia, Nikétás, Rajmond, Rajmund, Sziglind és Valentin nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 97 éve született Boross Lajos a “prímáskirály”, a 100 Tagú Cigányzenekar örökös, tiszteletbeli főprímása.
  • 79 éve New Yorkban meghalt Nikola Tesla a váltakozó áram rendszer feltalálója.
  • 77 éve megszületett Szirtes Tamás, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színházi rendező, színigazgató, egyetemi tanár.
  • Ma lett 58 éves Nicolas Cage amerikai színész (Las Vegas végállomás, Con Air, 8mm).
  • 56 éve született Ganxsta Zolee zenész. Eredeti nevén: Zana Zoltán.
  • 37 éve látta meg a napvilágot Lewis Hamilton brit autóversenyző, az első színes bőrű F1 pilóta, 2008, 2014 és 2015 F1 világbajnoka.

FAGYOS REGGEL, NAPOS DÉLUTÁN

Csípős hideget hagy ránk péntek hajnalra az elvonuló hidegfront, de napközben sem lesz túl meleg. Reggelre -6 fokig csökken a hőmérséklet, majd délutánra is csak 2-3 fokig melegszik fel a levegő Szegeden. Ettől függetlenül ragyogó napsütésre készülhetünk, és a szél is végre legyengül.

MA MÉG ÉRVÉNYESEK A BÉRLETEK

A szegedi közösségi közlekedésben a decemberi havi bérletek, valamint az éves, a második féléves és a negyedik negyedéves bérletek érvényességi ideje is meghosszabbításra került 2022. január 07., 24:00 óráig, vagyis ma még érvényesek, holnap viszont már nem.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb