Mindenmás

Ez nem a tram-trainek napja: leszakította a felsővezetéket az egyik vasútvillamos Szegeden, este 6 óráig pótlóbuszok közlekednek

Ez nem a tram-trainek napja, hiszen a reggeli baleset után most az egyik vasútvillamos leszakította a felsővezetéket az Izabella hídnál, a Pulz utcában Szegeden. A MÁV közleménye szerint a reggeli baleset és a felsővezetékszakadás miatt nem közlekednek a vasútvillamosok Szegeden.

Mint írták, az utasokat a társaság pótlóbuszokkal szállítja a városon belül, ami kihatással van a Hódmezővásárhely–Szeged Rókus közötti vasútvillamosok közlekedésére is. A Hódmezőváráshelyről Szeged felé 11:31-kor indt járat helyett a teljes útvonalon pótlóbusszal kellett utazni. Rókusnál másik autóbuszra kellett átszállniuk az utasoknak. A probléma egy része azóta megoldódott, hiszen Hódmezővásárhely és Rókus vasútállomás között mindkét irányban megindultak a vasútvillamosok. A Rókus állomástól 12:57-kor induló tram-train már közlekedik Hódmezővásárhely vasútállomásig, nem kell pótlóbusszal utazni a Szegeden kívüli szakaszon.

A szegedi városi szakaszon a felsővezeték helyreállításáig -várhatóan 18 óráig – közlekednek pótlóbuszok.

A szegedi helyi közlekdésről bővebben:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb