Közélet

Csütörtökön Kormányinfó, jönnek a legújabb bejelentések: az ötödik hullám és a gazdasági élet újraindítása is terítéken lehet

Csütörtökön 11 órakor tartja következő sajtótájékoztatóját a kormány Kormányinfó – Mit miért tesz a kormány? címmel. Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán azt írja, hogy holnap Gulyás Gergely miniszter fog beszámolni a legutóbbi kormányülés döntéseiről.

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével egyébként az idei évben szerdán ülésezett először Magyarország kormánya – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. A Karmelita kolostorban a miniszterek ezúttal a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a gazdasági élet újraindításáról és több kiemelt gazdaságfejlesztési projekt állásáról tárgyaltak.

A JÁRVÁNYHELYZET ÉS A GAZDASÁG IS TERÍTÉKEN LEHET

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtökön 11 órakor sajtótájékoztatót tart Kormányinfó – Mit miért tesz a kormány? címmel – közölte eközben a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Az eseményen a politikai témák mellett várhatóan 2022 elejének legfontosabb gazdasági és járványügyi kérdései is terítéken lesznek, így a járvány most felfutó ötödik hullámával összefüggő kormányzati intézkedések is. Az eseményről a Szeged365 természetesen most is élőben tudósít majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb