Mindenmás

Baleset az M5-ös autópályán, Szeged felé több kilométeres a torlódás

Egy Volkswagen Golf GTD és egy teherautó ütközött az M5 autópálya Szeged felé vezető oldalának 48-as kilométerszelvényében csütörtök reggel, a katasztrófavédelemtől úgy tudjuk, a dabasi tűzoltók nemrég vágták ki a teherkocsi utasait a járműből. Szeged irányában teljes az útzár, ha hazafelé tartasz a fővárosból, számíts rá, hogy az újhartyáni kihajtónál fognak kiterelni a pályáról.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 49-es kilométerszelvényénél, Örkény térségében, a Szeged felé vezető irányban – írja a rendőrség közleménye. A katasztrófavédelemtől azt tudtuk meg, hogy a kisteherautóba ketten szorultak be, a jármű rakománya az úttestre szóródott. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a beszorult utasokat, majd átadták őket a mentőknek. A rendőrség tájékoztatása szerint egy ember sérült meg.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, az újhartyáni kihajtónál terelik a forgalmat.

Gábor nevű olvasónk – aki szintén teherautót vezet, pontosabban csak vezetne, ha haladna a sor – azt írja, a torlódás már most több kilométeres Szeged felé, ugyanerről számol be a Police.hu is.

SZERDA ESTE EGY FURGON ÉGETT PORIG

“Elmentem mellette 30-cal és a fűtött kocsiban megcsapott a forróság” – írta Dávid, aki tegnap este 8 előtt egy lángoló furgont filmezett le az M5-ösön. A balesetről szóló cikkünket IDE kattintva találod, a Szeged365 olvasói videót pedig alább:

Fotók: PMKI Dabas, Balesetinfo

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb