Sport

Csitulnak a kedélyek, újra megszólaltak a francia kézilabdások Szegeden: már nem a többi szállóvendéggel közösen étkeznek

Újra megszólaltak a franciák járványügyben, miután szerdán kifogásolták a szervezést. Akkor azt mondták, hogy nem érzik magukat biztonságban Szegeden. Két nap után viszont elérték, hogy ne a többi szállóvendéggel közösen kelljen étkezniük. Erről az Európa-bajnokságra érkezett francia kézilabda-válogatott képviselője beszélt az RTL Híradónak. Hozzátette, hogy a többi csapattól viszont nem különítették el őket.

Többen is arra panaszkodnak, hogy a szállodában maszk nélküli vendégekkel találkoznak, és a szervezők nem tartják be a járványügyi szabályokat – írtuk meg szerdán. Azóta valamennyit javult a helyzet, mint a csapat képviselője elmondta: nem a koronavírus-fertőzéstől félnek, hanem hogy ha az egyik csapattagnak pozitív lenne a tesztje, az mindenki másra is hátrányos helyzetet teremtene elő. Azt is mondták, hogy nem a szállodával vagy a magyarokkal van gondjuk, hanem a szervezőknek szólt a kritikájuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb