Szegedi Arcok

Youtube-on lehet majd nézni a szegedi Czutor Zoliék harmadik kislányának születését

Megvan még Berki Krisztiánék nagy port kavart videója, amelyben élőben közvetítették kislányuk, Emma születését? Hasonlóra készül a Belmondo szegedi énekese, Czutor Zoltán és felesége, Czutor-Kilián Zsanett is, de egészen más formában: élőzés helyett dokumentumfilmet forgatnak harmadik gyermekük születéséről, amely a Youtube-on lesz majd megnézhető.

Kilenc hét múlva érkezik a Czutor házaspár harmadik gyermeke. Zsani várandósságát kamerák kísérik: a nem mindennapi, intim képsorok – a kislány születését is beleértve – Hadas Kriszta műsorában lesznek majd láthatóak, a Jön a baba Hadas Krisztával című sorozat új epizódjaként. A részletekről a kismama és a riporter az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt.

A Belmondo együttes 52 éves, Szegeden született, a Radnóti Miklós Gimnáziumban érettségizett, majd a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán biológia-kémia szakos tanári diplomát szerző frontemberének egyébként az előző házasságából is van már három gyermeke, így Czutor Zoli hamarosan hatszoros apuka lesz. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb