Mindenmás

Napi pakk: köd, majd napsütés és némi fátyolfelhő is lesz ma Szegeden

Délutánra már kisüt a nap, szóval ne ess kétségbe, nem marad velünk ez a fránya reggeli köd Szegeden. Napközben fátyolfelhők még így is szűrhetik a napot, de különösebb időjárási tényezőtől ma nem kell tartanod. Kávét a kézbe, meghoztuk a friss és ropogós reggeli infókat, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Sára, Márió, Kenéz, Margit, Margita, Margó, Márta, Sári, Sarah, Sarolta, Szultána, Veron, Verona és Veronika nevű Szeged365 olvasónak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 121 éve alakult meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Az István főherceg Szálló különtermében alakult meg.
  • 79 éve született Janis Joplin, fehér bőrű bluesnekesnő. Híressé vált jelmondata volt: “élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon”.
  • 73 éve megszületett Robert Palmer kétszeres Grammy-díjas angol énekes, gitáros, basszusgitáros, billentyűs, dobos.
  • Ma lett 60 éves Anthony Edwards amerikai színész (Vészhelyzet, Miért éppen Alaszka?).
  • 42 éve született Jenson Button angol autóversenyző, 2009-ben Formula-1 világbajnok.

HAJNALBAN TÁMAD A KÖD, MAJD MEGENYHÜL AZ IDŐ SZEGEDEN

Szerdán időnként fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, de csapadék szerencsére nem várható Szegeden és már a legtöbb helyen mérséklődik a délire forduló szél is. Reggelre foltokban pára, köd képződhet. Hajnalban -6, napközben 5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők Szegeden.

MUTATJUK, MI VÁRHATÓ ÜZEMANYAG-FRONTON

holtankoljak.hu szerint annak ellenére, hogy közel 6%-ot emelkedett a Brent típusú olaj ára az elmúlt héten, a hazai üzemanyagok esetében a beszerzési árak a hét közepén nem változnak. Ez köszönhető némileg a forint erősödésének, illetve annak hogy a januárban az üzemanyagok iránti kereslet az egyik legalacsonyabb. Az átlagárakat tekintve a benzin esetében 3 forinttal maradunk el a 480 forintos hatósági ártól, a gázolaj kiskereskedelmi átlagára pedig 1 forinttal alacsonyabb, mint 480 forint. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb