Mindenmás

Bedrogozva, 180-nal, egy pótkerékbe ültetett gyerekkel a hátsó ülésen menekült a rendőrök elől a csongrádi Paul Walker

Bedrogozva, 180 km/h sebességgel száguldozott a rendőrök elől menekülve egy csongrádi fickó úgy, hogy vele volt barátnője és annak kisgyermeke is. A legszomorúbb, hogy a kicsit gyerekülés helyett egy, a hátsó ülésen elhelyezett pótkerékre ültették.

Az eset még 2020. szeptember 23-án történt, aktualitását az adja, hogy a Kecskeméti Járási Ügyészség ma reggel emelt vádat a férfi ellen,

  • kábítószer birtoklás,
  • új pszichoaktív anyaggal visszaélés,
  • bódult állapotban elkövetett járművezetés,
  • és bűnpártolás miatt.

EXTASYT ÉS DIZÁJNER DROGOT FOGYASZTOTT, MAJD A BARÁTNŐJE GYERMEKÉVEL EGYÜTT KEZDETT MENEKÜLNI A RENDŐRÖK ELŐL

Mint az ügyészség közleménye írja, a vádirat szerint a csongrádi férfi 2020. szeptember 23-án, késő este, extasyt és dizájner drogot fogyasztott, majd barátnőjével úgy ült autóba, hogy annak kisgyermekét gyerekülés helyett a hátsó ülésen elhelyezett pótkerékre ültették. Miután elindultak, a tiszakécskei rendőrök követték, és intézkedni akartak a bódult férfival szemben, azonban a vádlott a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem menekülni kezdett. Ennek során járműve sebességét 170-180 km/h-ra növelte, valamint többször áttért a menetirány szerinti bal oldalra, amivel több  szembe jövő autót lehúzódásra, lassításra és megállásra kényszerített. Az üldözésbe bekapcsolódott egy másik járőrpáros is, akik szolgálati gépkocsijukkal keresztbe álltak az úton és végül így kényszerítették megállásra a férfit.

A BARÁTNŐJE MELLTARTÓJÁBA REJTETTÉK A DROGOT

Kiderült, hogy korábban a férfi és a barátnője is fogyasztott kábítószert, a nő ráadásul az elfogásuk előtt a hátsó ülésen lévő, pakettbe csomagolt dizájner drogot a melltartójába rejtette, amit az előállításukkor a rendőrök megtaláltak nála.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfit kábítószer birtoklás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja, ezért vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Barátnőjének bűnpártolás és kábítószer birtoklás bűntette miatt kell felelnie. A szabadlábon lévő vádlottak bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

VAN VALAMI A LEVEGŐBEN: MEZTELENÜL SÉTÁLÓ SZEGEDI FICKÓ AZ ANNA KÚTNÁL, RAKONCÁTLAN OSZLOPOK AZ ÁRVÍZI EMLÉKMŰNÉL

Valami tényleg van a levegőben, egészen szürreális eseteket produkált az előző 48 óra. Vasárnapra virradóan ismét sikerült letarolni az Árvízi Emlékmű előtti szélső oszlopot, az Anna-kút előtt pedig anyaszült meztelenül masírozott egy férfi a hétvégén.

Az oszlop:

A meztelenkedés (18+):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb