Mindenmás

Harmadjára hajtott kamion ugyanabba a házba Bács-Kiskun megyében

A kerítést átszakítva rohant a gyerekszoba felé egy több tonnás kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron – írja a Bors. A tragédia csak pár centin múlott, a legszürreálisabb, hogy az ott lakó család szerint ez már a harmadik ilyen eset volt.

Magyarán, háromszor ment kamion ugyanabba a házba Bács-Kiskun megyében.

A LEGKISEBB GYEREKÜK ABLAKA ELŐTT ÁLLT MEG A KAMION

“Borzalmas hangja volt, nagyon megijedtünk, főleg a kicsi, az ő szobája ugyanis pont ott van, az ablaka előtt állt meg a kamion” – mesélte a Borsnak az ott élő család. Szerencsére, bár a család otthon volt, közülük senki sem sérült meg. Az osztrák rendszámú kamiont vezető magyar férfit azonban kórházba vitték, könnyebb sérülésekkel. Egyelőre nem is lehet pontosan tudni, mi okozta a balesetet, a család háza előtti rész ugyanis egyenes, sehol egy kanyar, de vélhetően a sofőr a jeges út és a lefagyott hó miatt vesztette el uralmát a monstrum felett. A család szinte le sem hunyta a szemét aznap este.

NEM EGY NYUGIS KÖRNYÉK: MÁR HARMADJÁRA TÖRTÉNIK MEG UGYANOTT, UGYANAZ A BALESET

“Már harmadszorra történik velünk hasonló nem értjük, hogy miért pont itt van mindez” – tárta szét a kezét a ház tulajdonosa. Az útszakasz többek szerint is baleseti gócpont, mivel az erre járók nyaktörő sebességgel száguldoznak.

Forrás és fotók: Bors

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb