Kikapcs

Piros vagy kék pirula? Morpheus-szal találkozott Varga Mihály

Megvan még a legendás piros – kék pirulás jelenet a Wachowski-fivérek (azóta nővérek) 1999-es Mátrix című kultfilmjéből? Varga Mihály pénzügyminiszter hétfőn pár perce Mr. Anderson bőrébe bújhatott, a Facebook oldalán közzétett fotók alapján ugyanis Morpheus-szal, avagy magával Laurence Fishburne-nel futott össze.

A teljes galériát ITT találod, azt azért megjegyeznénk, hogy ezen fotón, a kabátot és a frizurát tekintve tiszta Neo a pénzügyminiszter:

A politikus egy Laurence Fishburne (balról) és az Oscar-díjas Casey Affleck (jobbról) főszereplésével készülő hollywoodi produkció, a Slingshot forgatásán vett részt, amelyet teljes egészében Magyarországon forgatnak. Mint Varga Mihály írja, Richard Saperstein producerrel és Mikael Hafström rendezővel együtt pillanthatott be a filmforgatás rejtelmeibe a Korda Filmstúdióban.

MORPHEUS, GYERE SZEGEDRE! MICHAEL MADSEN ÉS VINNIE JONES IS CSÍPTE

Csípnénk, ha a fotókon szerepelő sztárok Szegeden kötnének ki, nem ők lennének az egyetlenek. 2009-ben Szegeden forgatták a Magic Boys című (egyébként pocsék) film egyes jeleneteit, többek között az Anna fürdőben ment a munka, de feltűnik a Szegedi Nemzeti Színház és a Pinceszínház is. A stáb több napra Szegedre költözött, Koltai Róbert a Napfény Városába rángatta a Superstar című világsláger énekesnőjét, Jamelia-t, nomeg Quentin Tarantino és Guy Ritchie két ikonját, Michael Madsen-t és Vinnie Jones-t, akik annak idején elég rendesen megindultak a szegedi éjszakába – az utóbbival még nekünk is volt szerencsénk inni egy sört (hatalmas arc, imádtuk).

Legutóbb tavaly nyáron költözött be Hollywood Szegedre, akkor az FBI című sorozatot forgatták a belvárosban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb