Mindenmás

Búcsúzik a Telenor Szegeden is – március elsejétől felváltja a Yettel.

2022. március 1-től kezdődően Yettel. (így, ponttal a végén) néven folytatja a Telenor Magyarország. Az átállás január 27-én kezdődik és február végéig lezajlik. Ahogy búcsúzik a második hónap, úgy a Telenor név, a kék szín és a fehér forgós logó is. Helyét a tengerészkék és a lime-zöld veszi majd át.

Több márkanév között vacilláltak, ezek egyike a pár éve kiszivárgott Laa lett volna, de a cég úgy találta, a Yettel. a legjobb választás. A magyar szolgáltató cseh anyavállalatának, a PPF Telecom Csoportnak licence a Telenor márkanévre tavaly járt le, egy évre azonban hosszabbítottak a név norvég tulajdonosával.

MAGYARORSZÁG MELLETT SZERBIÁBAN ÉS BULGÁRIÁBAN IS NEVET VÁLTOZTATNAK

A magyar piac mellett Szerbiában és Bulgáriában is a Yettel. váltja a Telenor nevet. Az ügyfeleknek semmilyen dolga nem lesz az arculatváltás során, a szolgáltató elérhetőségei és tarifái változatlanok maradnak. A szolgáltató február elsején országos kampányt indít annak érdekében, hogy az új márka megismerését segítsék. A tényleges márkaváltás március első napján lép életbe.

Még egy kis újdonság a Telenortól: a jövőben szerződésmódosítás nélkül is változtatná előfizetési díjait a vállalat. Részletek:

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb