Mindenmás

Elfogták az utcán meztelenül talált, összevert vásárhelyi nő támadóját

“Kollégáink két órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott egy nőt Hódmezővásárhelyen” – írja közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság. Mint korábban írtuk, egy felismerhetetlenségig összevert, meztelen nőt találtak Hódmezővásárhelyen, egy Makói úti árokban, szombat délután.

Mint a rendőrségi közlemény írja, 2022. január 29-én (tehát ma) valamivel 16 óra előtt érkezett bejelentés, hogy egy sérült nőt találtak a Makói úton egy vízelvezető árokban. A sérültet a mentők kórházba szállították.
A nyomozás eddigi adatai szerint a közelben lakó férfi a nővel összeszólalkozott, majd súlyosan bántalmazta. A férfi kihallgatása folyamatban van.

A férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

KORÁBBAN ÍRTUK: MAJDNEM MEZTELEN, ÖSSZEVERT NŐT TALÁLTAK VÁSÁRHELYEN, AZ UTCÁN

Egy szinte teljesen meztelen, mindössze egy pólót viselő, összevert nőt találtak Hódmezővásárhelyen, a Délibáb utca sarkától nem messze, az árokban szombatON délután. A beszámoló szerint a nőn egy pólón kívül semmi más ruha nem volt, az arcát –  az elmondások szerint – annyira összeverték, hogy a segítségére siető járókelők azt sem tudták megállapítani, hogy hány éves lehet.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb