Mindenmás

Szombat délutáni horror: felismerhetetlenségig összevert, meztelen nőt találtak Vásárhelyen

Egy szinte teljesen meztelen, mindössze egy pólót viselő, összevert nőt találtak Hódmezővásárhelyen, a Makói úton, a Délibáb utca sarkától nem messze, az árokban szombat délután 4 óra körül a Promenad24 beszámolója szerint. A portál olvasói tudósításokra támaszkodva azt írta, a hölgyet egy autóból dobhatták ki.

A beszámoló szerint a nőn egy pólón kívül semmi más ruha nem volt, az arcát –  az elmondások szerint – annyira összeverték, hogy a segítségére siető járókelők azt sem tudták megállapítani, hogy hány éves lehet. A helyszínen a mentők és a rendőrök is kint vannak, az utcát az érintett szakaszon teljesen lezárták, kerülni a környező utcákon lehet.

A megkeresésükre a rendőrség sajtóosztálya annyit válaszolt, hogy jelenleg vizsgálják az eset körülményeit.

FRISSÍTVE: KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK A NŐT

A nőt kórházba szállították, nem hivatalos információink szerint stabil az állapota. Zoli nevű olvasónk este 8 előtt azt írta, még mindig tart a helyszínelés, továbbra is teljes az útzár a Délibáb utcában.

FRISSÍTVE, 2.0.: ELFOGTÁK A TÁMADÓT

“Kollégáink két órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott egy nőt Hódmezővásárhelyen” – írta közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság szombat este 9 után. A nyomozás eddigi adatai szerint a közelben lakó férfi a nővel összeszólalkozott, majd súlyosan bántalmazta. A férfi kihallgatása folyamatban van.

EGY HETE TÖRTÉNT, SZEGEDEN: ANYASZÜLT MEZTELEN FÉRFI FLANGÁLT AZ ANNA-KÚTNÁL

Pontosan egy hete történt egy részben (de tényleg csak részben) hasonló eset Szegeden, a közös pont a meztelenség volt. Múlt vasárnap hajnalban egy ruházat nélküli férfi sétált komótosan Szeged belvárosában, nagyjából mínusz 6-7 fokban. Videó a cikkben (18+):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb