Kikapcs

Coolio visszamondta a bulit, viszont a Las Ketchup és Arash is Szegedre jön a nyáron – bejelentette fellépőit a 2022-es Deja Vu Fesztivál

Aki hibátlanul kimondja, kap tőlünk egy Deja Vu bérletet: “Aserejé-ja-dejé, De jebe tu de jebere seibiunouva majavi an de bugui an de güididípi” Ha megvan még a Las Ketchup legendás slágere, klassz hírünk van, ma reggel újabb neveket jelentett be a szegedi Deja Vu Fesztivál.

A szervezők ma reggel újabb retro-ikonokat jelentettek be, már fix, hogy Szegeden indítja a nyarat:

ARASH

Az iráni-svéd énekes 2004-ben robbant be a világ zenei élvonalába ’Boro Boro’ című slágerével. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a ’Temptation’, a ’Tike Tike Kardi’, vagy a ’Chori Chori’. Arash először jár majd Szegeden:

LOU BEGA

Idegösszeomlásig játszotta anno a Rádió 88 a Mambo No 5 – ot, amennyire elegünk volt belőle 2019-ben, annyira szeretnivaló retrosláger lett belőle utólag. Lou Bega 2012-ben egyszer már megtáncoltatta az Újszegedi Partfürdő-t, akkor a SZIN-en járt, most a Deja Vu-re jön:

LAS KETCHUP

Na, ezt nem kell magyarázni.

A spanyol lánytrió 1999-ben letarolta Európát legnagyobb a több mint 7 millió példányban eladott Ketchup Song-gal, hotdog bekészít, a szószt a lányok hozzák:

MASTERBOY

2017-ben hatalmasat mentek Szegeden, nélkülük nem lettek volna 90-es évek:

ALEX GAUDINO

Megvan a Destination Calabria? Naná, hogy megvan. Az olasz producer az a kategória, akit nem kell magyarázni:

BASSHUNTER

A norvég hands up ikon tavaly is járt Szegeden, idén is a Partfürdőn kezdi a nyarat:

COOLIO LEMONDTA A FELLÉPÉST

A szervezők korábban már a La Bouche, Alexandra Stan, Kate Ryan és Coolio érkezését jelentették be, az utóbbi idő közben visszamondta a szegedi bulit. Mint közleményükben írták, az amerikai hip hop ikon azt követően mondta le a fellépést, hogy átutalták neki az előleget, a menedzsmentje meg sem indokolta, miért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb