Sport

Újabb Guinnes-rekord született: egy 172 tonnás repülőt húzott el fogával a szentesi izomember

Hihetetlen erejéről tett újabb tanúbizonyságot Sinka Zsolt, azaz Popey, a szentesi izomember! Az erőművész január 25-én, a fujairahi repülőtéren sikeresen felállította harmadik Guinnes – rekordját, ugyanis elhúzott a fogaival egy 172 tonnás, Boeing 747 típusú repülőgépet – írta cikkében a Szegváronline.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

1 PERC 40 MÁSODPERC ALATT 18 MÉTER ÉS 70 CENTIRE VONTATTA EL A REPÜLŐT

A szentesi születésű fiatalember 1 perc 40 másodperc alatt 18 méter 70 centire vontatta el pusztán a fogaival a hatalmas monstrumot. Az egészen egyedülálló kísérlet nem az első volt az erőművész életében, gigászi erejét és sziklaszilárd állkapcsát bevetve tavaly ősszel elhúzott három összeláncolt kamiont, melyek megközelítőleg 100 tonnát nyomtak.

A GUINNES REKORDOK KÖNYVÉBE ELŐSZÖR 13 FORD ELHÚZÁSÁVAL KERÜLT BE

A Guinnes Rekordok Könyvébe először néhány évvel ezelőtt került be, amikor elhúzott 13 darab Ford személyautót. Azóta a fogai közé kapta a WizzAir 50 tonnás utasszállító gépét is, valamint a DHL 92 tonnás légi járművét.

AZ AUTÓK ELHÚZÁSA REMEK LEHETŐSÉG AZ EDZÉSRE ÉS A TECHNIKA GYAKORLÁSÁRA

A jelenlegi rekordról az izomember elmondta, már két éve készült rá, de a világjárvány közbeszólt, ez azonban nem akadályozta meg céljai elérésében. “Autókat húztam, de az merőben más, mint egy repülőgépet elmozdítani. Három autót vontattam el, amelyek össze voltak kötve, s bár ez tömegben meg sem közelíti a repülőgépet, edzésre és a technika gyakorlására tökéletes volt” – árulta el Popey.

MEGVAN MÁR A KÖVETKEZŐ TERV IS

Az erőember következő terve is megvan már: legközelebb Fujairah legmagasabb, mintegy 400 méteres épületének legtetején, a helikopter leszállópályán tart vissza két motort, valamint egy 20 autóból álló konvoj elhúzására készül.

Forrás: szegvaronline.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: navigate to these guys
'Fel a tetejéhez' gomb