Mindenmás

Nem unatkoznak rendőreink: összesen 32 migránst csíptek el Gyálarétnél és Pusztamérgesen szombat este óta

Szombat este is zajlott az élet: 20 határsértő próbált meg jogellenesen bejutni az országba Szeged-Gyálarét külterületén. Vasárnap reggel pedig 12 migránst tartóztattak fel Pusztamérgesen. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

SZOMBAT ESTE 20 MIGRÁNS PRÓBÁLKOZOTT A BEJUTÁSSAL GYÁLARÉTNÉL

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei a honvédekkel és az osztrák rendőrökkel együttműködve Szeged-Gyálarét külterületén szombaton 21 órakor 20 illegális migránst tartóztattak fel. Ellenőrzésük során a csoport tagjai szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

VASÁRNAP REGGEL 12 HATÁRSÉRTŐT CSÍPTEK EL A RENDŐRÖK PUSZTAMÉRGESNÉL

A Készenléti Rendőrség járőrei a pusztamérgesi polgárőrökkel együttműködve, lakossági jelzésre vasárnap reggel 9 óra 20 perckor 12 határsértőt tartóztattak fel Pusztamérges területén. Ellenőrzésük során a csoport tagjai afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: m and m edibles
'Fel a tetejéhez' gomb