Kikapcs

Több mint 200 ezer forint gyűlt össze a Siklósi Örs (AWS) emlékesten a leukémiás gyerekek számára

Hatalmas hangulat és telt ház uralkodott február 4-én, múlt pénteken Siklósi Örs, az AWS zenekar énekesének emlékére tartott jótékonysági esten a Szegedi Városi Rock Klubban, mesélte el számunkra Révész Zsolt, a CityRocks kommunikációs vezetője, az est egyik fellépője. A Szegedi Városi Rock Klub és a fellépő zenészek a koncert teljes bevételét a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak ajánlották fel.

TÖBB MINT 20 ZENÉSZ LÉPETT FEL AZ EMLÉKESTEN

Az esemény főszervezője a Bunnyz két tagja, Paizs Melinda Adrienn és Szász Balázs Attila volt, akik mellett több mint 20 zenész lépett fel az emlékesten, köztük a Sabbath Szombat, a Gőzerő, a Bunnyz, és a szegedi indulású CityRocks.

200 EZER FORINT FELETTI ÖSSZEG JÖTT ÖSSZE A LEUKÉMIÁS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A nemes célra több mint 200 ezer forint gyűlt össze a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára, mesélte el Révész Zsolt. Így sikerült méltó emléket állítaniuk az egy évvel ezelőtt leukémiában elhunyt barátjuknak és zenésztársuknak, Siklósi Örsnek.

HAMAROSAN ÉRKEZIK AZ IDEI CITYROCKS HELYSZÍNE ÉS DÁTUMA

Beszélgetésünk során kicsit a jövőbe is tekintettünk: Révész Zsolt azt is elárulta, hogy már szervezik az idei grandiózus zenei flashmobjukat, és hamarosan előrukkolnak az első 2022-es CityRocks helyszínével és dátumával.

A képeket köszönjük Révész Zsoltnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb