Blog

Ölelés Nektek! Januárban a Szeged365 volt Csongrád-Csanád megye legolvasottabb lokális hírportálja!

Vannak percek, amikor azt érzi az ember, tényleg van értelme küzdeni! Ránéztünk a januári statisztikánkra és könnybe lábadt a szemünk: egyetlen hónap alatt több, mint 1 millió (!) látogatás volt a Szeged365.hu-n, amelyet több, mint 565 ezer egyéni látogató produkált. Durva rekord, olyan, amit már a nemzetközi monitoring oldalak is meglátnak: a SimilarWeb független, összehasonlító platform szerint a szegedi hírportálok versenyében az első helyet foglaltuk el 2022 első hónapjában.

Nem tudjuk szavakba, sorokba foglalni, mennyire hálásak vagyunk Nektek!

MARADUNK, AKIK MÁR LASSAN KÉT ÉVE VAGYUNK: SZEGED FÜGGETLEN, 100%-BAN PIACI BEVÉTELEKBŐL FENNTARTOTT HÍRPORTÁLJA

Büszkék vagyunk mind az 565.521 fantasztikus emberre, akik januárban bennünket választottak, egyben arra, hogy mindezt úgy sikerült elérnünk, hogy politikai pártok befolyása és anyagi támogatása nélkül, minden szempontból független médiaként, csakis reklámpiaci bevételekből finanszírozzuk a szerkesztőségünk működését. Hálás köszönet minden olvasónknak, egyben azoknak a fantasztikus szegedi vállalkozásoknak, akik bennünket választanak, mint reklámplatformot, hozzájárulva a közös sikereinkhez.

SZEGED, BUDAPEST, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, SZABADKA – EGYRE NAGYOBB A SZEGED365 FAMILY!

A sör nem alkohol, a medve nem barát, 565.521 olvasó (egyéni felhasználó) plusz 1.035.500 látogatás (munkamenet) egy hónap alatt pedig nem játék. Őrületes érzés ekkora számokat látni egy olyan hírportál analitikájában, amely 100%-ban csakis Szegedről szól. Úgy fest, nem csak nekünk, szegedieknek jelenti a világ közepét szeretett városunk, a Szeged365.hu híreire egyre több hódmezővásárhelyi, makói, szentesi, kecskeméti, orosházi, szabadkai (és még sorolhatnánk a régió településeit egy darabig) virtuális családtagunk kíváncsi, de a Google Analytics szerint roppant erősek vagyunk a Szegedről Budapestre vagy külföldre költözött emberek körében is. Boldogok vagyunk, ha a Londonban, Berlinben vagy éppen New Yorkban élő Csongrád-Csanád megyeiek egy kicsit itthon érezhetik magukat, amikor a Szeged365.hu sorait olvassák. Külön öröm, hogy a cikkeinket gyakorlatilag már Ti írjátok, annyi témaötlet, forró drót érkezik Tőletek.

2022, LET’S ROCK!

Hogy mit érzünk?

Rengeteg hálát és még annál is több motivációt: köszönettel tartozunk a virtuális családunk minden egyes tagjának, egyben azzal, hogy 2022-ben is villámgyorsan, első kézből, közéletileg középről, lokálpatrióta szemüvegen keresztül szállítsuk a szegedieket és Csongrád-Csanád megyeieket leginkább foglalkoztató híreket, sztorikat! Közeleg a második születésnapunk, amelynek kapcsán telis-tele vagyunk meglepetéssel. A részletekkel március elején jövünk, annyit viszont elárulhatunk: egy teljesen új platformmal érkezünk, amelynek megvalósítását rengetegen kértétek az utóbbi hónapokban!

A cikkünkben leírt látogatási adatokat (szaknyelven session, vagy munkamenet) a New York-i, Tel Aviv-i székhelyű SimilarWeb nemzetközi összehasonlító platformon tudjátok ellenőrizni, a rendszer keresőjébe a Szeged365.hu – t írva, vagy direktben IDE kattintva.

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged365 – szegedi, független, igazi

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb