Közélet

Közismert szegedi indul Gattyán György jelöltjeként

Mától nyilvános Gattyán György pártjának teljes jelöltlistája, így az eddig bejelentett fociklasszis Détári Lajos, a Való Világból ismert sztiptíztáncos, Tommyboy alias Könyves Tamás és a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István mellé további 103 jelölt csatlakozott, köztük – természetesen – négy Csongrád-Csanád megyei karakter is.

A két, szegedi körzetben egy közismert szegedi, Veszelinov Annamária (a lenti fotókon jobbról) és egy viszonylag kevésbé ismert fiatalember, Gonda Benjámin Norbert (róla még nincs fotó a Gattyán-párt oldalán) indul a Megoldás Mozgalom színeiben.

  • A legtöbb szegedi által csak Maricaként ismert, korábban úszóként szép karriert befutó, azóta pedig vállalkozóként kisebb, brunch jellegű gasztro-eseményeket szervező, illetve egy népszerű újszegedi kulináris üzletet üzemeltető hölgy a Csongrád-Csanád 1-es választókerületben méreti meg magát Szabó Sándor és Bartók Csaba ellenfeleként,
  • míg a másik jelölt a 2-esben indul, ellenfelei többek között Mihálik Edvin, Mihálffy Béla és Toroczkai László lesznek.

A Lázár János és Márki-Zay Péter nevével fémjelzett 3-asban Üveges Hajnalka (a fotók közül a bal szélső), a négyesben pedig Szabó Zoltán indul. A jelöltek bemutatkozó szövegeit IDE kattintva tudod elolvasni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: pop over here
'Fel a tetejéhez' gomb