Kikapcs

Nagyágyúkat lengetett be a Balaton Sound: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Carnage, Marshmello és Alesso is befutott az első körben

A Sziget, a Volt és SZIN után már csak a Balatoun Sound volt adós az első körös, 2022-es nevekkel. Ma, nagyon sok szegedi rajongó örömére végre le is rótta eme tartozását a fesztivál, olyan érkezőkkel, mint például Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Carnage, Marshmello, Alesso vagy Rubin Schulz.

A fesztivál közösségi oldalán pontban délben megjelenő nagy nevek között olyan „elsősoundozók” is elfogadták a fesztivál meghívását, mint a kazah, vasúti mérnökből lett Grammy–díjas dj, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok, vagy a friss brit awards díjazott Becky Hill. A műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno dj, Paul Kalkbrenner is fellép majd idén nyáron Zamárdiban, akit hamarosan további nevek követnek az underground elektronikus zene képviselői közül.

NEMZETKÖZI MÉRCÉVEL IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT LANDOLHAT A BALATON SOUND

“A kezdetektől arra törekedtünk, hogy a szolgáltatások, a látvány és a zenei felhozatal egyaránt nemzetközi mércével mérve is a legjobbak közé sorolja a fesztiválunkat. Ennek jegyében a két kihagyott év után olyan visszatérést terveztünk, ami felejthetetlen lesz a fesztiválbeach történetében” – mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője az elmenyem.hu-nak. A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára. 

Balaton Sound, 2022, amit eddig tudni lehet:

  • 06.29: Martin Garrix, Lost Frequencies, Yellow Claw, Carnage, Becky Hill, Moksi.
  • 06.30: Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Jonas Blue, Alok, Malaa, Modestep Live.
  • 07.01: Marshmello, Timmy Trumpet, Imanbek, Dillon Francis, Nervo, Sikdope.
  • 07.02: Alesso, Robin Schulz, Vini Vici, Paul van Dyk, Topic, Blastoyz.

SZEGEDRE IS VILÁGSZTÁROK ÉRKEZNEK

Az idei Szegedi Ifjúsági Napokon olyan világsztárok pörkölnek oda, mint Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, vagy éppen Alle Farben. Bejelentették a nyárzáró buli első neveit, elég ütősen indul a line up:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb