BlogKikapcsVideo365

A határ a csillagos ég – kapaszkodj, szédítő magasságból mutatjuk be nektek a Szent István téri Télbúcsúztató Kézműves Vásár forgatagát

Az, hogy mennyire várjuk már a tavaszt és a jó időt Szegeden, mi sem bizonyíthatja ékesebben, mint az a hatalmas tömeg, mely szombaton összegyűlt a Szent István téri Télbúcsúztató Kézműves Vásáron. A nap nagy attrakciója a Dugonics téri télbanya elégetése volt, de lehetőség nyílt a Szent István téri víztorony magaslataiból megcsodálni Szeged szépségét is. Mi azonban tovább mentünk, még egy kicsit magasabbra, hogy Dron_EX csapatának lélegzetelállító légivideójával úgy mutassuk be nektek az Öreg Hölgyet és a vásár forgatagát, mint még soha.

SZOMBATON MÁGLYÁRA VETETTÉK A TÉLBANYÁT IS

Szombaton, a Dugonics térről a drugovi busók vezényletével vitték át a kiszebábot az Öreg Hölgy lábához, ahol elégették a hétközben felcetlizett télbanyát a szegediek összes bújával-bajával együtt. Erről videós összeállításunkat az alábbi cikkünkben találod.

EZEKTŐL A BAJOKTÓL SZABADULTAK MEG A SZEGEDIEK

Mielőtt a télboszorkányt máglyára vetették volna, utánajártunk, milyen kívánságok kerültek fel rá, mitől szabadulnának meg a legszívesebben a szegediek. Erről pedig itt írtunk:

A szédítő magasságból készült légivideóért köszönet a Dron_EX csapatának!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb