Mindenmás

Halálos villamosbaleset történt az Olajbányász térnél (frissítve)

Villamosbaleset történt a József Attila sugárút és az Uzsoki utca találkozásánál, a gyalogosátkelőhelynél, az Olajbányász tértől egy sarokra. A fotókat és az első infót Gergő nevű olvasónktól kaptuk, ami jelenleg biztos,

  • hogy félpályás útlezárás van a József Attila sugárút városközpont felé vezető oldalán,
  • az Uzsoki utcába nem lehet ki – és behajtani,
  • az SZKT tájékoztatása szerint pedig Tarján végállomás és az Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek, előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak. A fentiek a 3-as és 4-es villamosvonalat érintik.

FRISSÍTVE (20:30): EGY GYALOGOST GÁZOLHATOTT EL A VILLAMOS

Nem hivatalos információink szerint egy gyalogost ütött el a villamos a zebránál, akit többször is megpróbáltak újraéleszteni a mentősök. A gyalogos a helyszínen az életét vesztette.

FRISSÍTVE (21:20): A RENDŐRSÉG HIVATALOS KÖZLEMÉNYT ADOTT KI, A ZEBRÁN TÖRTÉNT A BALESET

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság esti közleménye szerint a rendőrség ügyeletére február 21-én 19 óra 26 perckor érkezett bejelentés, hogy Szegeden a József Attila sugárút 146. szám előtt a 4-es számú villamos eddig tisztázatlan körülmények között a kijelölt gyalogátkelőhelyen, elütött egy ott áthaladó gyalogost. Mint írják, a baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett pályaszakaszt a rendőrség lezárta.

SZKT: A VILLAMOSVEZETŐ MINDEN TŐLE TELHETŐT MEGTETT A BALESET UTÁN

A késő esti órákban a Szegedi Közlekedési Társaság egy rövid közleményt adott ki. A járművezető a balesetet követően minden tőle telhetőt megtett a sérült ellátása érdekében, azonban a kiérkező mentőszolgálat már nem tudta annak életét megmenteni. “A balesetben elhunyt személy hozzátartozóinak ezúton is részvétünket fejezzük ki. Kollégáink jelenleg is együttműködnek a rendőrség bűnügyi helyszínelőivel” – írták, majd hozzátették, a folyamatban lévő eljárásban, annak lezárásáig nem nyilatkoznak.

További helyszíni fotókat a Szeged365 Társalgó csoportunkban találsz.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb