Mindenmás

Eseménydús volt a tűzoltók hétvégéje Szegeden és környékén: több tűzeset, karambol és szivárgó szén-monoxid miatt riasztották őket

Ezen a hétvégén sem untakoztak megyénk tűzoltói, több karambolhoz, szabadtéri tűzesetekhez és szivárgó szén-monoxid miatt riasztották a lánglovagokat szombaton és vasárnap.

ÉGETT A SZÁRAZ FŰ SZENTES-MAGYARTÉS TÉRSÉGÉBEN

Ezer négyzetméteren égett a száraz fű szombaton Szentes-Magyartés térségében. A szentesi hivatásos tűzoltók körülhatárolták, majd egy vízsugárral elfojtották a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

BEJELZETT A SZÉN- MONOXID ÉRZÉKELŐ EGY HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI CSALÁDI HÁZBAN

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő szombaton egy hódmezővásárhelyi családi házban. A tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei is méréseket végeztek az ingatlanban. Kiderült, hogy a cserépkályha miatt emelkedett meg a gyilkos gáz jelenléte a levegőben. A berendezésnek köszönhetően senki sem sérült meg. 

FELBORULT EGY AUTÓ RUZSÁNÁL

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy autó szombaton Ruzsánál, az 55-ös úton. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége végezte el a műszaki mentést, a mentők három embert szállítottak kórházba. 

VASÁRNAP SZEGEDNÉL ÉS MAKÓNÁL CSAPTAK FEL A LÁNGOK

Vasárnap két szabadtéri tűzesethez riasztották Csongrád-Csanád megye tűzoltóit. Szegednél és Makónál csaptak fel a lángok, összesen mintegy ezer négyzetméteres területen. A szegedi és a makói hivatásos, valamint az algyői létesítményi tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

SZEGEDEN ÉS KISTELEKNÉL IS KARAMBOLÓZOTT KÉT AUTÓ

Két autó karambolozott vasárnap kora délután Szegeden, a Makkosházi körúton. A város hivatásos egysége áramtalanította a járműveket, egy ember megsérült. Az 5-ös számú főúton, Kisteleknél is hasonló baleset történt, két személyautó karambolozott a 142-es kilométerszelvénynél. A műszaki mentést a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, ebben a balesetben is egy ember sérült meg.  

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
  2. Visszajelzés: helpful resources
'Fel a tetejéhez' gomb