Kikapcs

Ütős nevekkel álltak elő: idén Justin Bieber és Calvin Harris is jön a Szigetre

Újabb előadókat jelentett be ma a Sziget Fesztiváliroda, így a SZIN mellett már az ő fellépőik közül is tudnak mazsolázni a szegediek. Mint kiderült, többek között Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender is fellép a Sziget idei fesztiválján. Korábban már olyan nevek is bejelentkeztek, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon valamit a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi.

A szervezők – a korábban bejelentett negyven fellépő mellé – most újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba. Köztük van a tavalyi MTV VMA díjra legtöbb kategóriában jelölt, végül az Év Előadója és a Legjobb Popvideó díjjal jutalmazott, Grammy -díjas világsztár, Justin Bieber, valamint a világ legjobb lemezlovasai közt számon tartott Calvin Harris.

Az idei Szigeten több előadó is legfrissebb lemezanyagával érkezik: a Tame Impala például a The Slow Rush albumát mutatja majd be. A Best British Alternative/Rock Act díját elnyerő Sam Fender szintén új anyaggal érkezik, Anna-Marie pedig a 2021-ben megjelent Therapy című lemezének számait hozza. A Nagyszínpadon lép fel az idei Brit Awards-on a “Születő Csillag” díjat elnyert Holly Humberstone-t is.

SZIN 2022: A FELLÉPŐK EGY RÉSZE, ÉS A DÁTUM IS MÁR MEGVAN

Az idei Szegedi Ifjúsági Napokon olyan világsztárok pörkölnek oda, mint Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, vagy éppen Alle Farben. Bejelentették a nyárzáró buli első neveit, elég ütősen indul a line up:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb