Mindenmás

Elszabadult utánfutó csapódott a belső sávba az M5-ösön (videó)

Nem sokon múlt, hogy komoly baleset történjen az M5-ös autópálya kivezető szakaszán, ugyanis egy elszabadult utánfutó csapódott be a kétsávos út belső sávjába. A vasárnap este történt balesetben senki sem sérült meg, az pedig óriási szerencse, hogy a menetirányt elválasztó sziget padkája képes volt megállítani az utánfutót.

Szerencsés kimenetelű balesetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája február 20-án este az M5-ös autópálya kivezető szakaszán. A HVG azt írja, hogy a Bp-i Autósok Közössége által publikált videón azt látni, ahogy egy elszabadult utánfutó csapódik be a kétsávos út belső sávjába. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, egyelőre nem tudni. A felvételen viszont jól látni, ahogy az utánfutót vontató autó mögött a szerkezet kileng, majd elszabadul, és végül a belső sávban áll meg.

A balesetben látszólag senki sem sérült meg, az pedig óriási szerencse, hogy a menetirányt elválasztó sziget padkája képes volt megállítani az utánfutót. Enélkül valószínűleg a másik irányba tartó autósok közé csapódott volna a vontatmány.

Valahogy az M5-ösön mindig történik valami…

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: duurzaam speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb