Szegedi ArcokVideo365

Ismerd meg a szegedi csajokat, akiknek pont az a szenvedélyük, amitől Te frászt kapsz!

Óriáspók? Parkolóőr? NAV? Mindenkinek megvan a maga Achilles-sarka, ami Superman-nek a kriptonit, az a szegedi vállalkozóknak az irodai káosz. Az utóbbira tökéletes választás a Komplex Assistant – Márkusné Laczi Bettina másfél éve, a koronavírus-járvány kellős közepén gondolt egy merészet, és létrehozott egy csapatot, akik pont akkor érzik elemükben magukat, amikor Te már bedobnád a törölközőt:

  • rendet tartanak a céges ügyeidben, vagyis, megóvnak az irodai káosztól,
  • időt spórolnak,
  • adminisztrálnak,
  • vállalkozást fejlesztenek,
  • és még a likviditási zavarokat is segítenek megszüntetni.

Magyarán, elvégzik a papírmunka nyűgösebbik felét, hogy Te idegbaj-mentesen tudj pénzt keresni. Az alábbi videóban Márkusné Laczi Bettinát faggattuk a 2022-es újdonságaikról, az interjú kivonatos részét pedig lentebb görgetve találod. Szegedi vállalkozóként (vagy leendő vállalkozóként) már-már kötelező tétel:

TÖBBÉ NEM MUMUS AZ ADMINISZTRÁCIÓ

“Valahogy mindig is a küldetésemnek tekintettem, hogy segítsek másokon” – magyarázta Márkusné Laczi Bettina alapító, mint mondta, amikor másfél éve kilépett az alkalmazotti szférából, úgy érezte, 10-ből 10 szegedi vállalkozónak valóságos mumus az adminisztráció, egyféle szükséges rossz. Ami másnak probléma, nekik a szenvedélyük, a Komplex Assistant kollégái a káosz-elhárítás mellett megszüntetik a cégek likviditási gondjait,

  • átvilágítják a gazdasági működést,
  • megtalálják a legjobb finanszírozási konstrukciót.

BÁRMILYEN KÖNYVELŐIRODÁVAL KOMPATIBILISEK, DE HA KELL, ŐK IS MEGOLDJÁK A KÖNYVELÉSED

Bettiék örömmel dolgoznak a partnereik meglévő könyvelőirodáival (mint mesélte, tradicionálisan remek a kapcsolatuk ezekkel a cégekkel), viszont, ha a vállalkozó még nem döntötte el, kivel végeztetné el a könyvelést, egy állandó partnercégükkel ezt is megoldják.

KIKÉPEZNÉD A KOLLÉGÁID? KAPASZKODJ: MOST AZ ÁLLAM FIZETI!

Tavaly év végén ötödik alkalommal rendezte meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozói Napját, amely formabontó, fiatalos szemléletével, magas színvonalával hatalmasat ment. A Visszatérés Tótágasból?! című esemény kerekasztal-beszélgetésén a Komplex Assistant ügyvezetője is ott volt, aki büszkén újságolta: remek viszonyt ápol a kamarával.

Velük összhangban Bettiék is részt vesznek a Duális Képzés népszerűsítésében, amelynek lényege, hogy az adott cég a saját munkavállalóját tudja kiképezni, úgy, hogy mindezt az állam finanszírozza a számára.

Ha van olyan munkavállaló, akinek nincs szakképesítése, az állam kettőt is díjmentesen biztosít hozzá. A pályázatok lebonyolításában A-tól Z-ig segít a Komplex Assistant, mint interjúalanyunk mesélte, hatalmas népszerűségnek örvend a program az ügyfeleik körében.

“Ami Önnek nyűg, nekünk az a munkánk” – mondta nevetve a szegedi vállalkozás szlogenjét Márkusné Laczi Bettina alapító-ügyvezető, akit az alábbi elérhetőségeken tudsz megkeresni:

  • Komplex Assistant
  • Szeged, Napos út 7.
  • Telefon: +3630 758-7798

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb