Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Bödön piac, pozvakowski. est és ütős bulik várnak rád ezen a hétvégén Szegeden

Elstartol egy újabb hétvége Szegeden, és, mint mindig, jobbnál jobb programokkal kecsegtet minket városunk. Lesz Bödön piac, pozvakowski. est és ütős bulik is várnak rád a Napfény városában. Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

VASÁRNAP ÚJRA VÁR A BÖDÖN PIAC

Vasárnap reggel 9 órától a már megszokott jó hangulattal és kézműves finomságok garmadájával vár téged a Bödön piac. Az eseményről bővebben itt olvashatsz.

POZVAKOWSKI. EST LESZ A GRAND CAFÉBAN

A pozvakowski. Magyarország egyik legextatikusabb muzsikáját teremti elő egyszerű gitár-basszus-dob hangszereléssel. A zenében az alkalmi free jazz elemek ellenére nulla improvizáció van. Szeredi Csaba super8-as és super16-os analóg vetítőkkel és saját gyűjtéséből származó archív szalagokkal alkot impulzív-improvizatív vizuális montázst fellépéseik során. Az eseményről bővebben itt olvashatsz.

IDEGENVEZETŐK VILÁGNAPI INGYENES SÉTA: SZEGED A SZOBROK VÁROSA CÍMMEL

Mi köze a matematikának az első magyar nyelvű regényhez? A „Duna” megjelent a Tiszán – avagy mi járatban minálunk gróf Széchenyi István? Miről beszélnek a papírlapok Klebelsberg Kunó szobra körül? Melyik erkélyen mondott beszédet Kossuth Lajos? A rózsa és a nótaköltő Dankó Pista kapcsolata. A Tisza-parti „sokablakos ház” és igazgatói. „Temető a Tisza mikor kivirágzik” – igaz vagy hamis a nóta állítása? – megtudjuk a Tiszavirág szobornál. Juhász Gyula szobra „Mint ércbe öntött örökkévalóság” A séta során ezekről és sok minden másról mesélnek Szeged szobrai. Az esemény részleteiről itt olvashatsz.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziba érkezik a Belfast című brit film, mely humoros, érzelmes és markánsan személyes történet egy fiú gyermekkorának krónikája a hatvanas évek végéről a címbéli város zűrzavarában, de a műfaj kedvelői kikapcsolódhatnak a Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő című japán animációs filmmel is. A teljes műsort itt tekintheted meg.

CINEMA CITY

A Cinema City kínálatába érkezik a Magic Mike alkotóinak legújabb filmje, a Katonadolog című családi vígjáték, melynek főhőse Lulu, a belga juhász. A krimik kedvelői kikapcsolódhatnak a belga detektív, Hercule Poirot történetével, a Halál a Níluson című kalandfilmmel. A teljes műsort itt találod.

BULIZD ÁT A SZOMBAT ÉJSZAKÁT

SZOMBATON HOROSZKÓP PARTY-VAL VÁR A HUNGI

A Hungiban a Halak jegyben születettekről fog szólni az este, akiknek ingyenes lesz a belépés a buliba. A fergeteges hangulatról Basics és Matesz fog gondoskodni. További infókért kattints ide.

MA ESTE HÓDÍTÁS ÉJSZAKÁJA A SING SING-BEN

Készülj a város legvibrálóbb, legszínesebb éjjelére! Ma este Szegedre érkezik a Hódítás éjszakája UV edition. A jó hangulatról KKevin, Purebeat, Stephanie és Gerix fog gondoskodni. Bővebb infókért kattints ide.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb