Mindenmás

Eltűnt egy 11 éves kislány, a rendőrség a szegediek segítségére is nagyon számít

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 11 éves lány, Rácz Klaudia megtalálásában – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Rácz Klaudia eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 11 éves lány 2022. február 25-én a kora délutáni órákban, szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Rácz Klaudia 164 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja vállig érő barna, szeme barna. Eltűnésekor zöld dzsekit és fehér melegítőnadrágot viselt, fehér sportcipővel.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút. 16-22) Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb