Szegedi Arcok

Fuss Bully, fuss – avagy ismét rója a kilométereket a Táskás Ember

Tavaly nyáron indult a mára már legendássá vált Szeged környéki férfi sztorija a közösségi oldalakon, azé az úriemberé, aki valószínűleg nem edzés gyanánt futja a távokat. Legalábbis azt sejtjük, ugyanis egy középkorú úriember, aktatáskával a kezében esélyes, hogy nem a maratoni táv teljesítésére készül.

A Szeged-Algyő-Hódmeszővásárhely útvonalon már sokan lencsevégre kapták, amint éppen sprintel az út mentén. Ezúttal Olvasónk hívta fel a figyelmet egy újabb lesifotóra.

A szándékait tekintve békés, eddig nem ártott senkinek – és remélhetőleg nem is fog – leszámítva azt az esetet, amikor egy kocogó hölgyet követett. Az illető esete után jó ideig Kergetőfantom néven vált híressé. Érdemes lenne azért egyszer meginterjúvolni, csak legyen, aki a nyomába ered és kifaggatja.

Legutóbb nagyjából egy hónapja “csípték el” egy villámkép erejéig, ki tudja, ha jön a jó idő, elképzelhető, hogy gyakrabban felbukkan.

Aki pedig azon tanakodna, hogy a címben szereplő “Fuss, Bully fuss!” idézet honnan származik és ki is az a Bully, eláruljuk. A ’80-as évek egyik rajzfilmjének, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal című sorozatnak az egyik szereplője Bully, a kicsit lomha és butácska, ámde jó szándékú kutya, aki a Scotland Yard egyik nyomozója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb