Szegedi Arcok

Összefog Szeged: háborús menekültek számára folytatódik az étel, gyógyszer, ruha gyűjtés

Újabb, háborús menekültek számára készülő segélyszállítmányt állít össze a szegedi MÁTRIX Alapítvány, akik hétfő közleményükben azt írják, a kilátástalan helyzetű háborús menekültek számára a legapróbb támogatás is életmentő. Ha szeretnél segíteni, mutatjuk, hogyan tudsz!

“A polgári lakosság számára értelmetlen háború soha nem látott összefogásra hívta a jóérzésű magánszemélyeket, cégeket, közösségeket. Egy takaróval, konzervvel, vagy törölközővel is segíteni tudja bárki a Mátrix Közhasznú Alapítvánnyal a szenvedőket. A kilátástalan helyzetű háborús menekültek számára a legapróbb támogatás is életmentő. Szeged mindig is az összefogástól volt sikeres, ez most sincs másként” – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a MÁTRIX Alapítvány.

Rácz Anett alapítványi elnök az emberek segítségét kéri: “iskolák, cégek, magánszemélyek, civilek, politikusok, szegények, gazdagok mind fogjunk össze, segítsünk közösen megtölteni a következő háborús menekültek számára készülő segélyszállítmányt minden földi jóval!”

Az adományokat az alábbi helyen és időpontban várják:

  • Centerke Adományozó Központ 
  • Adomány leadás: kedd és péntek 10-16 óra között 
  • Cím: Szeged, Tisza Lajos krt 12. (Dózsa utca sarok)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb