MindenmásVideo365

Szeged365 live: a Tiszába csúszott egy autó a Huszár Mátyás rakparton Szegeden, a tűzoltók most próbálják kimenteni

Szerdán délután fél kettő körül egy Dacia típusú személygépkocsi belecsúszott a Tiszába a Huszár Mátyás rakparton Szegeden, a Szabadság úszóháznál – írta Károly nevű olvasónk.

A Tiszába csúszott autót a szegedi tűzoltók próbálják ezekben a pillanatokban is kimenteni. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom. Nem hivatalos információink szerint bérelt autóról van szó, amibe már a víz is beszivárgott.

A helyszínről a katasztrófavédelemtől fotókat is kaptunk:

Élőben is tudósítottunk a helyszínről:

FRISSÍTVE (14:18): DARUVAL EMELIK KI AZ AUTÓT

Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a parkoló autó az úttesten és a rakpart járdáján keresztül gurult a Tiszába a Belvárosi híd közelében. A járművet a Szabadság úszóház bejáró hídja akasztotta meg. A kocsit a tűzoltók rögzítették, hevederekkel és daruval fogják kiemelni – közölte.

FRISSÍTVE (16:58): FOTÓRIPORT A HELYSZÍNRŐL

Le a kalappal a szegedi tűzoltók előtt, hiszen irtó összeszedett és profi munkát végeztek szerda délután a Huszár Mátyás rakparton, ahol egy Dacia személyautó belecsúszott a Tiszába. A helyszínen volt Szűcs Péter fotósunk is, így egy szép nagy adag fotóriporttal készültünk.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb