Mindenmás

Napi pakk: felhős, borongós időjárás és adománygyűjtés is vár ma Rád Szegeden

Ne tedd messzire az esernyőt, könnyen lehet, hogy ma szükséged lesz rá, hiszen borongósabb, felhősebb, olykor záporos időjárásra készülhetünk Szegeden. A hajnali csípős hideg után délutánra egy kicsit megenyhül az idő, de a strandpapucsot még azért korai lenne elővenni. Mindeközben dúl az orosz-ukrán háború, így a menekülteknek szánt adománygyűjtés is folyamatos Szegeden. Kávét a kézbe, itt a Szeeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kornélia, Arszák, Frederik, Frigyes, Gunda, Irma, Kámea, Kamilla, Kornél, Kunigunda, Marinusz, Mirkó, Oszkár és Ticiána nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 114 éve született Orosz Júlia, Kossuth-díjas szoprán opera-énekesnő.
  • 74 éve megszületett Böröczky József humorista, motorsport-szakkommentátor.
  • 45 éves lett Ronan Keating ír énekes, dalszövegíró, televíziós szereplő, színész, az ausztrál X Factor zsűritagja.
  • 41 éve látta meg a napvilágot Nagy László kézilabdázó, a kézilabda-válogatott volt csapatkapitánya.
  • 40 éve született meg Jessica Biel amerikai színésznő (Hetedik mennyország).
  • Ma lett 37 éves Tóth Vera énekesnő. A 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált híressé. 2005-ben Bravo Otto-díjat kapott. A Megasztár óta Budapesten él. 4 önálló nagylemeze jelent meg.
  • 35 éve hunyt el Danny Kaye amerikai színész, komikus, muzsikus. „Mr. UNICEF” – a UNICEF első jószolgálati nagykövete.

ZORDABB IDŐJÁRÁS JÖN CSÜTÖRTÖKRE

Csütörtökön már felhősebb, záporosabb időre készülhetünk Szegeden, de azért olykor a nap is kisüthet. A szél viszont egész nap mérsékelt marad, csak egy-egy élénk lökés lehet. Hajnalban -5, majd napközben 8 fokra van kilátás.

FOLYAMATOS AZ ADOMÁNYGYŰJTÉS SZEGEDEN

Egy emberként mozdult meg Szeged az orosz-ukrán háború kitörését követően, mi pedig úgy éreztük, kötelességünk hidat biztosítani a különféle jótékonysági gyűjtések szervezői és a tettre kész szegediek között. Összegyűjtöttük, és egy jó nagy pakkban mutatjuk, hogy hol tudsz segíteni Szegeden:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb